یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
و اینکه چه وقت ازدواج میکنم ؟شغل طرفم چیه ؟اشناس یا غریبه ؟علاقه ای بهش دارم یا زندگی بدون عشقی رو تجربه میکنم ؟
کاربری دست منو دختر خالمه که من دانشجو هستم و اون نیمه دانشجوچون داره واسه کنکور میخونه ولی یه ترم مرخصی گرفته مثل قبلاً خود من 😄پس لطفاً نگید چرا تاپیکا کمی متناقضه مرررررسی ♥️
بنظرت چه کارکنم میترسم موفق شم دشمنم بازم طلسم کنه یا چشم بزنه😔
فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو اتیش زد 😭
چه خبره قهوه اسلباست سبزه شخصیتت آرومه تا یه سال دیگه مهندسه و غریبه
مرسی ♥️
کاربری دست منو دختر خالمه که من دانشجو هستم و اون نیمه دانشجوچون داره واسه کنکور میخونه ولی یه ترم مرخصی گرفته مثل قبلاً خود من 😄پس لطفاً نگید چرا تاپیکا کمی متناقضه مرررررسی ♥️
اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو اتیش زد 😭
چه خبره قهوه اسلباست سبزه شخصیتت آرومه تا یه سال دیگه مهندسه و غریبه
عزیزم من به ارزوم رسیدم دشمنم طلسمم کرد چشمم زد بدبخت شدم از دستش دادمحسرت ارزوم تو دلم مونده بنظرت .موفق بشم دوباره چشمم میزنه دوباره همون گرفتاریا رخ میده یا قید ارزومو بزنم راضی شم ب سطح پایین😭
فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40