اگه بچه میارین همون موقع که جونید بیارید نه موقعی داماد و نوه دارید چند وقت دیگه عروسم میارید
بخدا خیلی بده دختر بدبخت از ترس اینکه بره خونه مادرش بچه هاش با خواهر برادرش دعواشون نشع چون همسنن نتونه بره خونع مادرش بخدا خیلی بده با دخترت با هم بزایی دخترخالم امروز برام درد دل کرد چقد دلم براش سوخت گفت اصلا انگار مادر ندارم که بتونم رو کمک کردنش حساب کنم
ببخشید اونجاکه گفتی بچه ها باهم دعواکنن خنده ام گرفت.
داداشای منم۹_۱۰سالشونه هی به من میگن آبجی تو دخترمیاری یا پسر،ماکی دایی میشیم🫢😂قربونشون برم.
ولی آره بدی هم داره مثلا چندماهه مامانم خونه من نیومده بخاطر درس بچه ها ولی خب شیرینیش بیشتره
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
ای کاش یکم والدین وجدان داشته باشن که اون بچه با پدر و مادر بی حال افسرده میشه اونا تمام انرژیشونو صرف بچه های قبلی کردن ، هم اختلاف سنی بچه و پدر و مادر خیلییه اصلا حرف همو نمی فهمن کلا یه جوریهه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حالا همسایه ما دو تا پسر بزرگ یکیش تو عقد بود تو دوسال چهار تا بچه سقط کرد میگفت نمیفهمم حامله میشم یکی رو ۵ ماهه بود سقط گرد خودش میگفت فکر میکردم دارم چاق میشم نگو حاملم بردیم سقط کردیم پسر بزرگم گفت سقط کنیید خونه نیایید شوهرم و پسرم لای پتو آوردن خونه آخه چطور خجالت نمیکشید با افتخار تو کوچه در و همسایه میگفت