2777
2789
عنوان

تاحالا دیدید دختر پولدار با پسر پایین ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 48 پست

پسر عموم یه لاابالی بود نه دیپلم داشت نه پول دختربازم بود باباشم مرد

یه دختره تو سعادت اباد تهران تحصیلکرده علوم ازمایشگاهی با بابای پولدار اومد سر راهش پسرعموم گرفتش

دختره خودش پول میداد براش سرویس بخرن جلوی خانواده ش بهش بدن

یه تالار گرفت مجلل لاکژری برای عروسیش

افتاد تو کندوی عسل

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واای داماد خالم 

حالا وضع خالم ایناا خیلییی توپ نبود

ولی خوب بود 

دختر خالم عاشقش شد 

اومد خواستگاری هیچی نداشت

خالم براش خونه خرید عروسیشونو گرفت

پسر خالمم دامادشونو برده پیش خودشون کار میکنه

حالا پسره خودشم عرضه داشتاا اینم بگم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

نه ندیدم....شاید برای دختر سخت بشه ولی....فکر کن خونه ی بابات تو ناز و نعمت باشی بعد بیای خونه ی شوهر تو سختی و نداری....مگه اینکه خانم جنبه داشته باشه و دارایی شو بیاره تو زندگی و اونو منت نکنه سر پسر

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

دو تا از دوستام خیلی پولدار بودن هر دوشون پسره اومد کلی رو مخشون کار کرد و عاشقشون کرد و ازدواج کردن،یکیشون هر روز میزد نو سر پسره که با یه بچه طلاق گرفت

اون یکی نمیزنه تو سر پسره ولی هر روز میزنه تو سر خودش