2777
2789
عنوان

دهك يك تا سه😎

150 بازدید | 18 پست

يارانه هاتون رو ريختن؟!

قسمت جستجو هم كار نميكنه ببينم كسى تاپيك زده يا نه🤦‍♀️تبليغ ماى بى بى مهمه كه خدا رو شكر تو اعلانها هست😬

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️

دهک یک تا سه یارانه میخواد چیکار؟

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما رو دهک نه حساب کردن مسخره ها ، با اینکه فقط یدونه ماشین داریم

دهك تون عوض شده؟

از كجا فهميدين؟

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
ما دهک ۹ هستیم چس هم نداریم نمیدونم چطور ۹ شدیم خدا میدونه

از کجا میشه دید اینارو؟

اصلا به چه دردی میخوره؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دهک ۱ تا ۳ نگیره کی بگیره؟

خاک بر سرم مگه دهک هرچقد کمتر باشه پولدار تر نیستن؟چقد اسکلم

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
نه بالا تر باشه پولدار ترندور از جونت

خواهر از گمراهی نجاتم دادی😂

خاک بر سرم مگه دهک هرچقد کمتر باشه پولدار تر نیستن؟چقد اسکلم

استيكر عينك گذاشتم گمراه شدى😎😂

استيكر عينك گذاشتم گمراه شدى😎😂

اره😂😂😂