2777
2789
عنوان

جهنم امشب من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 41 پست
شوهرت ی روانیه تموم عیاره اگ نمیتونی جدا شی پس آدمش کن انقد لی لی ب لالاش نزار وقتی مسته برو تو اتاق ...

ای خواهر چه میدونی چه کارها کردم ،میگم که روزها مثل فرشته هاست شبها کابوس ،اصلا میخوره تا موقع مستی اذیتم کنه و خودشو خالی کنه.. چون وقت عاقلی هیچکس همچین اراجیفی نمیگه

پس بچه دار نشو با این اوضاع.البته امیدوارم نداشته باشی.

ندارم عزیزم،بخدا نمیدونم چیکار کنم این افیون از زندگیم پاک بشه،چون اگه نباشه من راضی ام با وجود همین سختگیری هاش..ولی این لعنتی داره همه چیز خراب میکنه منم نابود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرت ی روانیه تموم عیاره اگ نمیتونی جدا شی پس آدمش کن انقد لی لی ب لالاش نزار وقتی مسته برو تو اتاق ...

اتفاقا میگه باید بشینی که چرت و پرت هامو گوش کنی اگه برم یه جایی داد میزنه میگه بیا اینجا ،بعدش میگه بگو ببینم کی تو دلته که از من میگذری؟

الکی نیست اسلام مشروب رو حرام کرده

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایین

خواستید ایدی شو بدم

توی طول روز چندین بار بهش یادآوری کن که شبا وقتی مستی اینکارو میکنی 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

عزیزم خودت و شوهرت نماز میخونید؟

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko
عزیزم خودت و شوهرت نماز میخونید؟

همسرم اون اوایل میخوند یه مدت مقید شده بود..بعدش یه کافر به تمام معنا شد..باور کن اگه کفرهاشو پیش یه اطلاعاتی اگه اعدامش میکنن..خودمم کاهل نمازم..ولی کفر نمیگم به خدا و همه اعتقاد دارم روزه میگیرم صلوات میفرستم 

همسرم اون اوایل میخوند یه مدت مقید شده بود..بعدش یه کافر به تمام معنا شد..باور کن اگه کفرهاشو پیش یه ...

یعنی خدا رو قبول نداره.

یا قبول داره اما نماز نمیخونه؟