2777
2789
عنوان

دلم میخواد جیغ بزنم و خودم رو بزنم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 33 پست
خوب جیغ بزن گریه کن من خیلی وقتا که کسی خونه مون نیست برا داداشم باصدا گریه میکنم

آدمی ک باباش میبره اون بیمارستان لعنتی دیگه خودش مقصره 

گریه ارزشی نداره دیگه 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤

بابای بدبختم از بچه هم شانس نیاوردی 😭😭😭😭😭

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم خدا رحمت کنه پدرتون رو 

برو سر خاکش باهاش حرف بزن گریه کن تا آروم شی 

زن داداشم جون فوت کرد پسرش اصلا گریه نکرد می گفتیم گریه کن می‌گفت گریه کنم چی بشه 

الان خیلی داغونه انگار غم دنیا تو دلشه

آدمی ک باباش میبره اون بیمارستان لعنتی دیگه خودش مقصره گریه ارزشی نداره دیگه

عذاب وجدانت طبیعیه ولی خوب عمر دست خداسسسس دست شما نیست عزیزم وقت رفتن پدرتون رسیده بود هر اتفاقی هم میفتاده به تعدیق نمیفتاد خدا رحمتشون کنه🖤

لعنت به اونا که به روت آوردن چند وقته فوت شده بابات؟

منم خواهرم که فوت کرده بود ، اصلا گریه ام نمیومد

فامیلا میگفتن چرا گریه نمیکنه و ...

ولی نمیدونستن از درون ، جگرم داره میسوزه از داغ خواهرم

لطفا واسه شادی روح عزیزای آسمونیم ، صلوات بفرستید  💔
عزیزم خدا رحمت کنه پدرتون رو برو سر خاکش باهاش حرف بزن گریه کن تا آروم شی زن داداشم جون فوت کرد پسرش ...

حالم بده 

احساس میکنم قلبم داره میترکه 

منم خواهرم که فوت کرده بود ، اصلا گریه ام نمیومدفامیلا میگفتن چرا گریه نمیکنه و ...ولی نمیدونستن از ...

من از خودم متنفر بودم

همین الانم متنفرم 

منم خواهرم که فوت کرده بود ، اصلا گریه ام نمیومدفامیلا میگفتن چرا گریه نمیکنه و ...ولی نمیدونستن از ...

حق داشتی سخته 

هر کس یه جور ناراحتی شو بروز میده همه که نباید زجه بزنن ولی مردم بی شعور نمیفهمن

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

حق داشتی سخته هر کس یه جور ناراحتی شو بروز میده همه که نباید زجه بزنن ولی مردم بی شعور نمیفهمن

دوستنم داداش مرد اینجوری بود فقط نگاه می‌کرد  

کاش آدم بتونه هم روزای اول خودش خالی کنه 

من الان نمیتونم دیگه 

مامانم غصه میخوره بدتر میشه 😭😭

هرروز میرم پیشش میگم بیا پیش من بیا تو خوابم 

هروقت میاد یه خوابم با همون حال مریضیش هس

من همسرم۸ماهه رفته هرروز اونقد گریه میکنم تاازحال برم بازم اروم نمیشم فقط یه پیشنعاد دارم بروسرخاکش اونقد داد بزن گریه کن خودتو خالی کن همون کارایی که وقتی شوک بودی نتونستی منم وقتی همسرمو زیرخاک کردن جیغ نزدم اصلن فقط کنارش درازکشیدم وگفتم چرا ولم کردی چرابی پناهم الان بشدت دلم میخاد برم جیغ بزنم داد بزنم بگم چرا!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
دوستنم داداش مرد اینجوری بود فقط نگاه می‌کرد کاش آدم بتونه هم روزای اول خودش خالی کنه من الان نمیتو ...

خیلی حق داری خدا بهت صبر بده

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

من همسرم۸ماهه رفته هرروز اونقد گریه میکنم تاازحال برم بازم اروم نمیشم فقط یه پیشنعاد دارم بروسرخاکش ...

😭😭😭😭😭😭

الهی بمیرم برای دلامون ک پر از درده و هیچ کاری نمیتونیم کنیم

خیلی حق داری خدا بهت صبر بده

خیلی ادم بدبختی بود دلم برای بیچارگیش میسوزه 

اصن زندگی نکرد

حالا ک ما رفتیم سر کار

میتونستیم یه چیزی بگیریم ک جبران باشه، رفت و دلمون رو سوزوند

یادم میاد میخوام بمیرم