2777
2789
عنوان

شوهرم رانندگی بلد نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هیچ وقت برا شوهرت از پس انداز و طلات مایه نذار

شما اول برو خودت گواهینامه بگیر بعد برو با طلاهات ماشین بخر . برا شروعت هم ماشین صفر نخر یه هاچ بک مدل ۹۰ اینا یا ۹۵ بخر دستت که ورزیده شد مدل بالا بخر . خودت هرجا عشقت کشید برو

یه روزی همه راه هایی که با قلبت رفتی رو ، با عقلت برمیگردی

خودم باردارم،بعدم بچه کوچیک میاد وقت نمیکنم

اصلا اینجوری نیست ک فکر می‌کنی...هر جلسه حدود ۴۵ دقیقه است...و هفته ای دوسه باره...یعنی تو ۲ ساعت در هفته ارزششو نداره؟ برای آینده بچت خیلی لازمه

استرس طبیعیه همه داشته باشن،چند بار بهم گفتن شوهرم رانندگی بلد نیست ناراحت شدم

نه برا همه طبیعی نیست

اسی ناراحتیم نداره خب بلد نیست

خودت بعد زایمان برو گواهینامه بگیر بعدم ماسین بخرین 

ماشینم زیر پای خودته خوبه ک

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
طلاهاتو بفروش ب اسم خودت ماشین بخر، خودتم برو یاد بگیر...و خودت رانندگی کن...وقتی ببینه زنش از صفر ش ...

خودم شاغلم ،باردارشدن دیگه اصلا وقت نکردم برم برا گواهینامه،شوهرم گواهی نامه داره ولی رانندگی بلد نیست

موافقم

من سال ۹۰ میتونستم ۲۰۶ صفر بخرم از رانندگی عین چی میترسیدم . 

دادم شوهر بی لیاقتم خرید و بعد چندسال که جرات رانندگی!گرفتم هرچقد اصرار کردم گفت من ماشین به زن نمیدم 

کلا حاشا کرد که نصف پول اون ماشینو من دادم ماتحتم سوخت یعنی . الان یه پراید گرازه خریدم با پول خودم خیلی هم خوب میرونم الکی میترسیدم . اما خیلی نارلحتم که پس اندازم برا یه آدم بی لیاقت دادم . اگه نمیدادم الان شاستی بلند زیر پام بودش

یه روزی همه راه هایی که با قلبت رفتی رو ، با عقلت برمیگردی