2777
2789
عنوان

مرد های نی نی سایتی بیان خواهرتون بیشتر دوست دارید یا زنتون

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 28 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بار یه کاری کردم ناراحت شدبین حرفاش گفت😓

تهش تو براش میمونی زبون گوشتی هرجوری میچرخه

منم گفتم خواهر برادر ازدواج کنن بچه دار بشن دیگه میشن جزو فامیل 

تهش تو براش میمونی زبون گوشتی هرجوری میچرخهمنم گفتم خواهر برادر ازدواج کنن بچه دار بشن دیگه میشن جزو ...

ازاولشم فقط من بودم باهمه چیش ساختم زندگی براش درست کردم خواهرشوهرام بدنیستن طفلیا ولی اینکه اوناروازمن بیشتربخواددلم میسوزه برای خودم☹️

ازاولشم فقط من بودم باهمه چیش ساختم زندگی براش درست کردم خواهرشوهرام بدنیستن طفلیا ولی اینکه اوناروا ...

نه عزیزم ترو خیلی دوست داره منم یکبار گفتم اگر خواهراتو بیشتر دوست داشته باشی منم داداشمو بیشتر دوست دارم جلوتم بیشتر محبت میکنم پس ناراحت نشو اگر چیزی دیدی ازم  چیزیکه عوض داره گله نداره اونم گفت نه زنمو 

ازاولشم فقط من بودم باهمه چیش ساختم زندگی براش درست کردم خواهرشوهرام بدنیستن طفلیا ولی اینکه اوناروا ...

شوهر من بچه اوله تو خانواده خیلی جدیم بزرگ شده

قربون صدقه اینجوری نیستن درحد تماس خواهراش هستن بجاش من براش یجور دیگهم چون پدرم نداره بخاطر من اومده شهر من زندگی کنه برام خرید میکنه برااوناکه نمیکنه همیناکه به بینی برات خرید میکنه میفهمی اولویت تویی دیگه برات سرکار میره 

شوهر من بچه اوله تو خانواده خیلی جدیم بزرگ شدهقربون صدقه اینجوری نیستن درحد تماس خواهراش هستن بجاش م ...

مهم اینه سالم باشن وسایه بالاسربچه هامون،، حالااگه خواهرومادرشونو هم دوسدارن بدنیست منکه ناراحت نمیشم ازعشقش به خانوادش ،،