2777
2789
خب لعنتیا یه آتیشی به جونمون میندازن که تا جدواباد زنده و مردمون هم میسوزه

یه مورد بگو ببینم حق داری یا نع

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
چی میشه زندگی بر پایه احترام و ادب پیش بره چه مادرشوهر چه عروس، بستگی به ذات آدم داره هم عروس میتونه ...

دنیا میشد مدینه فاضله

حیف که در واقعیت نمیشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه نگاه له عضلاتتان موقع وزنه زدن لیفتبه بتسن مبارک نگاه کنخود بخود فراموش میشن

باور کن حتی موقع ورزش یاد کاراشون افتادم اشکم دراومده انقدر که آزارم دادن دیگه به عضله وباسن مبارک نمیرسم

باور کن حتی موقع ورزش یاد کاراشون افتادم اشکم دراومده انقدر که آزارم دادن دیگه به عضله وباسن مبارک ن ...

یه مورد از کاراشون بگو

یه مورد از کاراشون بگو

از پشت سرم حرف زدناشون تا بردن آبروم منظورم تهمت نه ها ولی جوری توی مردم منو بد کردن که همه فکر میکردن من چقدر بدجنسم درحالی که تمام زحمتاشون گردن من بود واما بد ماجرا اینکه همسرمم حمایتم نکرد این منو خیلی سوزوند حرفای اونا شاید انقدر برام اهمیت نداشت اما کار همسرم داغونم کرد

از پشت سرم حرف زدناشون تا بردن آبروم منظورم تهمت نه ها ولی جوری توی مردم منو بد کردن که همه فکر میکر ...

البته من بازم پرقدرت به ورزشم ادامه میدم وبه خودم میرسم وسعی میکنم خودمو نندازم

از پشت سرم حرف زدناشون تا بردن آبروم منظورم تهمت نه ها ولی جوری توی مردم منو بد کردن که همه فکر میکر ...

میفهمم

وقتی رو خودت تمرکز کنی توی باشگاه و خونه، محل سگ نزاری کلا باهاشون هم کمتر حرف بزنی حرفی نمیمونه پشت سرت بزنن

کمتر توی جمعشون برو

نزدیک دوسال .نه دیگه ۴ساله دیگه باهاشون رفت وآمد ندارم فقط همسرم گاهی میره ومیاد اما همسرم وهیچوقت ن ...

سعی کن بخاطر زندگیت با همسرت خوب باشی