2777
2789
كلي گلايه و شكايت ميكنماز همه دلخوراز خودم بدترحق و ناحق رو قاطي ميكنمگريه زاريبعد از چند روز آروم م ...

منم مشکلم همون خداس اون چرا تنهام گذاشته 

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه عزیزم

بابا دلتون شاد باشه بخدا ارزش نداره غم غصه یه زمونی میایید به خودتون دیگه دیره پس تاجوان هستید لذت ببرید اززندگی هرچند ماایرانم ولی اشکال نداره بازمیشه شاد بود 

بی پول هیچی نمیشه

کی گفته همه چیز پول نیست بیا هزاران نفرو نشون بدم سرمایشون ازحدگذشته ولی بخداهیچ دلخوشی ندارن هرکدوم بایه مشکل میجنگه ولی ادمی هم دیدم هیچی نداره ولی جوری خوش ادم حسودیش میشه ماخودمون ازدواج کردیم ۶سال روزگار باورت میشه گاهی شام نبود بخوریم گشنه خوابیدیم نهار نبود بخدا جوری بود که بابدختی زندگی میکردم حمام نداشتیم اب تو قابلمه داغ میکردیم حمام میکردیم ولی بخداهمیشه باشوهرم بگو بخند داشتیم ولی باگذشت زمان الان ازروزهای اول هم بهترشدیم شگرخداخونه مغازه سوله ۲تاماشین سرمایه همه چیز داریم

باخداقهرکردم.سراغش نرفتم،رفتم یه راه دیگه.بعدش چنان اسیب دیذم که گذشته ام برام مثه بهشت بود.فهمیدم هیچکس مثه خدادوستم نداره.ومن درسته زندگی خیلی سختی داشتم امابیراه رفتن ادمونابودمیکنه.دوباره برگشتم به امام زمان توکل کرذم،به امام حسین.ودوباره باخدای مهربونم اشتی کرذم.صبر،اوج حکمت خداهست،سخته خیلیم زندگی سخته اماناامیدنشو.درسته بعی چیزها درست نمیشه اما اروم ترشدم

باخداقهرکردم.سراغش نرفتم،رفتم یه راه دیگه.بعدش چنان اسیب دیذم که گذشته ام برام مثه بهشت بود.فهمیدم ه ...

مسیر خدا پیغمبرم رفتم ولی بی نتیجه بود

در من تیمارستانی قصد شورش دارد