2777
2789
عنوان

درخواست تعلیقی دائم🤍💕

| مشاهده متن کامل بحث + 14477 بازدید | 311 پست

عزیزم 

همون تاپیک واست کامنت گذاشتم 

جز ادب و مهربونی با کاربرا تو کلام چیزی از شما ندیدم 

تو این مدت که بودم 

برای منم تاپیک زدن 

تو این سایت 

کلا برخوردا جالب نیست تو تاپیکا 

اما شما اختیار تاپیکای خودتو داری 

به کسی ربطی نداره

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

@niniyar_5 @niniyar_1 @niniyar_3 @niniyar_2 ایشون میخاد بره تعلیق دائم شه به کارش رسیدگی کنین م ...

بابا بس کنین دیگه چقدر حال بهم زنین 

حالیته پشت این کاربری یه آدم نشسته؟ 

دل داره؟ 

تو برو دنبال کره ای بازیت 🌈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی ربط دارهتاپیک اخرم🙌🏻🙌🏻خیلی ربط داره ک یه دروغگو بره از سایت

دروغم و بگو تا خودمم بدونم🤷🏻‍♀️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نه نرو  لطفا 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

میشه دستش رو شد و برای من شرح بدی؟ دستم توی چی رو شد

تو دروغگویی و دورو بودنت متاسفم برات

من خودمم تاپیکاتو میدیدم حس خوب میگرفتم بعد اون جریان فهمیدم به آدمای اینجا نمیشه اعتماد کرد یه مشت فیکه عقده ای

متاهل🩷🍃
عزیزم همون تاپیک واست کامنت گذاشتم جز ادب و مهربونی با کاربرا تو کلام چیزی از شما ندیدم تو این مدت ک ...

کدوم تاپیک 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

پس چرا اومد تاپیک زد؟اومد ترحم بخره برای خودش چون دستش رو شد؟

چیکار کرده ک بخواد دستش رو بشه ؟ چش ندارید خوشی کسیو ببینید ؟ سایت باید پر باشه از تاپیکای خیانت و طلاق و .. که مشخص بشه طرف راستگوعه و .. ؟ 

متاسفم واقعا

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

پس چرا اومد تاپیک زد؟اومد ترحم بخره برای خودش چون دستش رو شد؟

تو چیکار داری اخه

دوست داش تاپیک بزنه

برو به داد خودت برس ۳۵ ص نشستی پشت سرش غیبت کردی

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
عزیزم همون تاپیک واست کامنت گذاشتم جز ادب و مهربونی با کاربرا تو کلام چیزی از شما ندیدم تو این مدت ک ...

متوجه شدم و اتفاقا ناراحت شدم از برخوردشون باهات

شرمندم که به خاطر من اعصاب شماهام ریخت بهم عزیزم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
دروغم و بگو تا خودمم بدونم🤷🏻‍♀️

مصی تاپیک و قفل کن

اینا خیلی وقیحن و از رو نمیرن

فک کن ۳۵ صفحهه عیبت کردن

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
آره میمونم بیشتر تاپیک میزنم و حس خوبم و نشر میدمتا شاید دیدن یه چیزایی براتون عادی شدنمیتونی داشته ...

همین حرفتم پر از عقده و کمبوده و تازه ب دوران رسیدگی

و تایید به پز دادنت😂😂دلم واست سوخت خیلی بیچاره ای