2777
2789
عنوان

درخواست تعلیقی دائم🤍💕

| مشاهده متن کامل بحث + 11956 بازدید | 311 پست
برای کاربر هایی مثل اونا متاسفمانقدر نفرت و کینه چجوری میشهولی حضورت برای همه ما خوشحال کنندست خودم ...

ممنون از پیام پر مهرت❤😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیشده؟

تلگرام میگم بهت

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
کلا بعضیا تو مجازی ام نمیتونن حسادتشونو کنترل کننراجب مصی اوپرا دختر گرانبها خیلی خیلی گارد میگیرن😂 ...

دومی رو که با احترام نمیشناسم.

ولی واقعا برام تعجب اوره که شما یه نفرو تاحالا ندیدین یا باهاش رو در رو حرف نزدین چطوری فهمیدین آدم خوبی نیست؟!

چطور فهمیدین شوآفه؟! 

اصلا مگه چیزی واسه شوآف بود؟😐💔 

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

همچنانم دوست ندارم واقعاشاید بگی ی سوراخ ب قطر مورچه روزنه نور میتابه🥲 من ۱۴ سالگی خیانت بابام ب ما ...

من تو رو تو تاپیکای مختلف دیدم امضاتو خوندم خودمم پشت کنکوریم ولی از ته دلم آرزو میکنم امسال قبول بشی همون چیزی که میخوایو واسمون تاپیکشو بزنی منم تگ کن♥️

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5

زحمت نکش عزیزم

فعلا تو آتیش خشمت بسوز

تاپیک چندمشه من ندیدمممم

منم اومد تو بروز رسانیام دیدم عزیزم نمیدونم🤦🏻‍♀️

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

تلگرام میگم بهت

باشه عزیزم 

فقد تو خودتو ناراحت نکن😗

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
عزیزم نزدیک ده نفر اسم منو گفتن و استارتر دائم تایید میکرد

اصلا مهم نباشه برات

اگ از شما بدشون میاد از رفتنتون خوشحال خواهند شد

چرا باید ناراحت شی و خوشحال کنی اونها رو

کار خودتو بکن و هر جور دوس داری پست بذار عزیزم

اختیار داری ک هر جی دلت میخواد تاپیک کنی

من تو رو تو تاپیکای مختلف دیدم امضاتو خوندم خودمم پشت کنکوریم ولی از ته دلم آرزو میکنم امسال قبول بش ...

اسمت یادم موند تگت میکنم مرسی از ارزوت خودتم قبول میشی منو تگ کن حتمااا💞💞💞🥰🥰🥰🥰

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍