2777
2789
عنوان

آینده درمان ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 39 پست
وای عزیزم ممنونم چقدر کامنتتون انرژی مثبت بود 😍

من اهل تعارف نیستم واقعا ازتون حس خوبی گرفتم ... از آدمهایی که از داشته هامون صحبت نمی‌کنند خیلی خوشم میاد ... مشخصه پوچ نیستند.

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم. میگم مهاجرت از طریق پزشکی خیلی سخته؟؟ چه مسیری باید طی کنی

اره خیلی سخته 

طولانیه نمیشه اینجا توضیح داد تو یوتیوب یه عالمه ویدیو هست میتونی ببینی

اما به طور خلاصه باید تو ایران عمومیت رو تموم کنی و اگه دولتی هستی مدرکت رو ازاد کنی

بعدش با استادای اونور ارتباط بگیری و رزومه ت رو بفرستی تا اونا تو رو بخوان 

بعد ویزا میگیری و میری حدود یه سال با یه استاد کار مقاله میکنی

بعدش باید همونجا با یه استاد دیگه اشنا بشی و بعدش امتحان تخصص امریکا رو بدی و نمره ی لازم رو به دست بیاری تا بتونی بری تخصص بخونی اونجا

مسیر پر هزینه ایه 

اگه بذارن بریم مدرکمون رو آزاد نمیکنن....

من بعد از اتمام عمومی مهاجرت میکنم 

حتی اگه دانشنامه هم بهم ندن عیب نداره میرم اونجا از صفر شروع میکنم با مدرک دیپلم 

فرقش اینه که حداقل اگه اونجا پشیمون شدم و خواستم برگردم دستم پره 

حیف که موقع انتخاب رشته یه ادم عاقل بهم نگفت به جای دولتی برم پردیس خودگران حیف

اره خیلی سخته طولانیه نمیشه اینجا توضیح داد تو یوتیوب یه عالمه ویدیو هست میتونی ببینیاما به طور خلاص ...

به نظرت اگه تحصیلی واسه پزشکی اقدام کنم بهتر نیست مثلا به المان یا فرانسه 

من بعد از اتمام عمومی مهاجرت میکنم حتی اگه دانشنامه هم بهم ندن عیب نداره میرم اونجا از صفر شروع میکن ...

تو كه قصدت مهاجرته تغيير رشته بده دارو 

دارو مهاجرتش خيلي بهتره تازه اگرم مهاجرت نكني بازم بهتر از پزشكيه 

تو كه قصدت مهاجرته تغيير رشته بده دارو دارو مهاجرتش خيلي بهتره تازه اگرم مهاجرت نكني بازم بهتر از پز ...

نه به چند دلیل

مهمترین اینکه من عاشق رشته‌م هستم

دو اینکه اگه به هر دلیلی نتونستم مهاجرت کنم هیچی هیچی که نباشم یه پزشک عمومی ام با بوتاکس و ژل راحت میشه ۵۰ ۶۰ درماه دراورد

بعدم اگه بحث مهاجرته دارو و پزشکی به یه اندازه سختن تازه فقط بحث مهاجرت نیست بحث زندگی بعد از مهاجرتم هست که اونجا من میخوام یه متخصص در حوزه پزشکی باشم نه داروساز