2777
2789
عنوان

من خیلی سلیطه حاضر جوابم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه فقط حقتو بگیری و نزاری کسی ازت سو استفاده کنه کافیه

وگرنه هوچی گری و داد قال اصلا خوب نیست

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

تمرین کن رفتارت رو اصلاح کنی  خیلی وقتا حاضرجوابی رو همه بلدن حالا یا مراعات طرف مقابل رو به هر دلیلی از جمله سن .. سطح فرهنگ ... و ...می کنن یا سعی می کنن موضوع رو جدی نگیرن و اهمیت ندن بعدشم حاضرجوابی یواش یواش باعث میشه تنها بمونی یا لینکه شاید تو روت چیزی نگن اما همیشه میگن با فلانی دهن به دهن نشو و ...

تمرین کن رفتارت رو اصلاح کنی خیلی وقتا حاضرجوابی رو همه بلدن حالا یا مراعات طرف مقابل رو به هر دلیل ...

واقعا زمانی بخواد از حق خودش دفاع کنه خوبه ولی تو حالت عادی هیچکس از آدم های پرخاشگر و حاضر جواب خوششون نمیان و به مرور از چشم همه میوفتن

واقعا زمانی بخواد از حق خودش دفاع کنه خوبه ولی تو حالت عادی هیچکس از آدم های پرخاشگر و حاضر جواب خوش ...

به نظرم راه های بهتری هست تا وقتی من جاریم رو نمیشناختم همینجوری فکر می کردم ولی من از رفتاراش خیلی چیزا یاد گرفتم خیلی....جاری من یه دختر آروم هستش که برادرشوهر تند و بداخلاق من رو سر به راه کرد اصلا با هیچکسی دهن به دهن نمیشه کار خودش رو می کنه هیچ توضیحی برای کاراش به کسی نمیده هیچی ... اولویت زندگیش خودشه ... نظر دیگران براش چندان مهم نیست تو گذشته زندگی نمی کنه و راحت میبخشه  ...موقع عصبانیت خیلی خوب خودش رو کنترل می کنه کاملا با مهارته تو این موضوع و این باعث شده متفاوت و صد البته بسیار قابل احترام باشه 

میگن زن سلیطه ، همیشه موفقه تو زندگیش

زن هرچی بساز و بی زبون باشه ، شوهر هار میشه

کاش منم مثل تو میتونستم از حقم دفاع کنم

خیلی جاها حقمو ضایع کردن و نتونستم چیزی بگم

لطفا واسه شادی روح عزیزای آسمونیم ، صلوات بفرستید  💔