همه میگن تو دعوا جایی که حقمو خورده باشن دیگه هیچی چیکار کنم اینجوری نباشم دوست پسرم ادامو در میاره یه ابروش میده بالا اخم میکنه مثل من بعد داد میزنع یه فریم از دعواهامون دوستاش دیدن گفتن خدا بهت صبر بده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دختر اینجوری رو کسی نمی گیره که .... مجرد می مونی لااقل قایم کن تا خرت از پل بگذره بذار متاهل بشی دو تا بچه هم بیاری جای پات سفت بشه بعد اگه بهت زور گفتن آستین بالا بزن 😁
تمرین کن رفتارت رو اصلاح کنی خیلی وقتا حاضرجوابی رو همه بلدن حالا یا مراعات طرف مقابل رو به هر دلیلی از جمله سن .. سطح فرهنگ ... و ...می کنن یا سعی می کنن موضوع رو جدی نگیرن و اهمیت ندن بعدشم حاضرجوابی یواش یواش باعث میشه تنها بمونی یا لینکه شاید تو روت چیزی نگن اما همیشه میگن با فلانی دهن به دهن نشو و ...
واقعا زمانی بخواد از حق خودش دفاع کنه خوبه ولی تو حالت عادی هیچکس از آدم های پرخاشگر و حاضر جواب خوش ...
به نظرم راه های بهتری هست تا وقتی من جاریم رو نمیشناختم همینجوری فکر می کردم ولی من از رفتاراش خیلی چیزا یاد گرفتم خیلی....جاری من یه دختر آروم هستش که برادرشوهر تند و بداخلاق من رو سر به راه کرد اصلا با هیچکسی دهن به دهن نمیشه کار خودش رو می کنه هیچ توضیحی برای کاراش به کسی نمیده هیچی ... اولویت زندگیش خودشه ... نظر دیگران براش چندان مهم نیست تو گذشته زندگی نمی کنه و راحت میبخشه ...موقع عصبانیت خیلی خوب خودش رو کنترل می کنه کاملا با مهارته تو این موضوع و این باعث شده متفاوت و صد البته بسیار قابل احترام باشه
بله با سیاسته و این خیلی خیلی هنر بزرگیه من که خدایی تحسینشون می کنم و سعی کردم بعضی رفتاراش رو به یاد بسپرم و کمکم کرده این موضوع ازم آدم آرومتری ساخته