2777
2789
عنوان

لطفا اقاپسرا بیان🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 81 پست
چرا اتفاقاً. تاپیک مال اقایونه . شمام مشخصه عملی هستید که جوش آوردید.

عملی باشم یا نه به شما هیچ ربطی نداره

حداقل از مردای ایرانی شکم و دماغ گنده که پر از غرور و خودپسندین و انقدر خاله زنکن ک توی نی نی سایت عضون بهترم

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی قشنگی عزیزم ماشالله

میشه عکس کراشمم بذارم نظر بدی ؟🥲

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
چ ربطی دارهنمیتونیم سوال کنیم؟!

دوست عزیز دارم میگم برات مهم نباشه خودتو دوست داشته باش. چنین سوالایی فقط اقایونو هر روز پررو تر از دیروز می‌کنه 

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

عملی باشم یا نه به شما هیچ ربطی ندارهحداقل از مردای ایرانی شکم و دماغ گنده که پر از غرور و خودپسندین ...

مردای ایرانی اگر چاق هم باشن چاق نچرالن . اصلنم از خود راضی نیستن.

نه اینکه قیافه های اجق وجق برای خودشون درست کنن. 

دیگه تشخیص انسان از جن سخت شده والا.

کاربر آقا

مردای ایرانی اگر چاق هم باشن چاق نچرالن . اصلنم از خود راضی نیستن. نه اینکه قیافه های اجق وجق برای خ ...

شما که فکر کنم انقدر پلاس هستید توی سایت وقت نمیکنید برید سرکار و بیرون فقط مادر و خواهر خودتون رو میبینید اینجوری قضاوت میکنید

عیب نداره درست میشه

عملی باشم یا نه به شما هیچ ربطی ندارهحداقل از مردای ایرانی شکم و دماغ گنده که پر از غرور و خودپسندین ...

بعدش هم کی گفته سایت مال خانم هاست .؟!

وقتی قوانین سایت اجازه ورود آقایون رو داده . شما که دیگه کاره ای نیستی که بخوای مانع ورودشون بشی.!

کاربر آقا

ببخشیدا ولیی 😂🤭 این کراش زدن نداره

😭😭😭😂

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
بعدش هم کی گفته سایت مال خانم هاست .؟!وقتی قوانین سایت اجازه ورود آقایون رو داده . شما که دیگه کاره ...

بسه اقا زشته عه بحث نکنین

بعدش هم کی گفته سایت مال خانم هاست .؟!وقتی قوانین سایت اجازه ورود آقایون رو داده . شما که دیگه کاره ...

حرف کم اوردیا دیدی خاله زنکی؟

مانع نمیشم فقط حسرت میخورم که مرد واقعی داره کم میشه

شما که فکر کنم انقدر پلاس هستید توی سایت وقت نمیکنید برید سرکار و بیرون فقط مادر و خواهر خودتون رو م ...

الحمدلله که مادر و خواهر من مثل امثال تو قیافه هاشو شبیه اجنه نکردن.

درست زمانی میشه که نسل عملیات ساقط بشه. دیگه غیر ازین قرار نیست چیزی درست بشه.

راستی انگار خواهر و مادر تو هم عملی هستن که اینقدر برات عادیه.

کاربر آقا