2777
2789
عنوان

عشق یکطرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 50 پست
ان شاءالله هر کسی با دل کسی بازی می‌کنه و بعدشم میره بهش دهن کجی می‌کنه، خدا یقشو حسابی بگیره، خیر ن ...

بخدا اگه کل ادمای زندگیم ک بهم بد کردن جلو چشمم تاوان بدن دیگه مهم نیس خدا چیزیو ازم گرفت ک تمام سلولای بدنم دوسش داشتن تیکه تیکه وجودم براش گریه کردن هیچی دیگه خوشحالم نمیکنه حتی اشکای دشمنام

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

خیر ولی رل داره یعنی اون موقع ک باهم بودیم با اونم بود ک فهمیدم رهاش کردم خودم اون نرفت من رفتم ولی ...

عزیز اینا باید تجربه بشن واسه ما

ما دیگه نباید عاشق بشیم، از این به بعد با هر کی آشنا شدیم، باید احساساتمون رو کنترل کنیم. ادای عاشقا رو در بیاریم. ولی در واقع به دنبال منفعت باشیم. دیگه دور عشقو خط،بکشیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه رضایت مندی هاشم زیادهبرای کسایی هم که مشکل م ...

اتفاقی ک نباید بیفته افتاد ذدقم کور شد حسم نابود مشاور میخاد چ کنه اخه

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

عزیز اینا باید تجربه بشن واسه ماما دیگه نباید عاشق بشیم، از این به بعد با هر کی آشنا شدیم، باید احسا ...

من ۱۱ ماه با هیشکی حرف نزدم دیگه هیچ حسی ندارم ک بخام باز تجربه کنم فقط دوسدارم زودتر این روزا تموم شه 

عشق کجا بود 

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

منم خودم پا پس کشیدم. در واقع عاشق همه ی دخترا بود، و به شدت هم اخلاقش خوب بود و اهل کار نیک😄

منم همینطورم گلم خودم رهاش کردم دقیقا اونم همین اخلاقو داشت ولی نمیدونم چرا قلبم براش میتپه

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

عزیز اینا باید تجربه بشن واسه ماما دیگه نباید عاشق بشیم، از این به بعد با هر کی آشنا شدیم، باید احسا ...

مگه دست خود آدمه خدا ما زنا رو خیلی ضعیف افریده

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
منم خودم پا پس کشیدم. در واقع عاشق همه ی دخترا بود، و به شدت هم اخلاقش خوب بود و اهل کار نیک😄

منم فقط میخواست نگهم داره تورابطه. ولی اولویتش نبودم. نمیدونم باچندین نفربود. منم کات کردم رفت عوضی را

منم همینطورم گلم خودم رهاش کردم دقیقا اونم همین اخلاقو داشت ولی نمیدونم چرا قلبم براش میتپه

دقیقامنم همین طور. فقط میگفت بمون باهام وبی توجهی میکردبهم. بابقیه خوش بودمنانیمکت ذخیره گذاشته بودکات کردم. بره ببینم مثل من پیدامیکنه یانه

چه جوری فهمیدی؟ که هم زمان با دوتان هس؟به نظرت اونو دوس داره؟اگه دوسش،داش که توروهم نگه نمیداش

پیج انلاین شاپ دختره و اشتباهی فرستاد برام بعد زد زیرش ک من نفرستادم و نمیدونم چی میگی 

کامنتاشونو دیدم روز تولدش براش تولد گرفته بود باهم رفته بودن شمال اینا بعد این ک رهاش کردم خوده دختره تو پیجش میزاشت و دیدم 

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

من ۱۱ ماه با هیشکی حرف نزدم دیگه هیچ حسی ندارم ک بخام باز تجربه کنم فقط دوسدارم زودتر این روزا تموم ...

نهههههه چرا ما باید تنها بمونیم، اونا  برن شریک عاطفی پیدا کنن، تو جامعه سرشونو بالا بگیرن، رشد و پیشرفت کنن، بعد ما همینطوری بمونیم. اونوقت اونا بهمون پوز خند بزنن؟؟؟

عزیزم دوره ی سوگواریتو دیگه بگذرون، به خودت بیا، واسه من ۶ ماه میگذره، متاسفانه همه جا هم هس، دختره هم همه جا هس، ولی من بیشتر به خودم دارم می‌رسم تا یه کیس خوب پیدا کنم، کیسی که از اون بالاتر باشه...

باور کن چند وقت پیش با برادرم رفتم بیرون، برادرم هم از اون خوشتیپتره هم خوشگلتر، اونم ما رو دید، فک کردا بود دوس پسرمه، رفته بود همه جا پرسیده بود که این آقا با این خانم چه نسبتی داشته!!!! این یعنی اینکه اونا حسادت می‌کنن اگه ما یکیو جایگزینشون کنیم...

دقیقامنم همین طور. فقط میگفت بمون باهام وبی توجهی میکردبهم. بابقیه خوش بودمنانیمکت ذخیره گذاشته بودک ...

من با خیلیا حرف زدم ولی اولین بار بود ک عاشق این شدم اولین فامیلی بود ک باهاش تو رابطه رفتم بشدت سرش نابود شدم 

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

نهههههه چرا ما باید تنها بمونیم، اونا برن شریک عاطفی پیدا کنن، تو جامعه سرشونو بالا بگیرن، رشد و پی ...

اخه هرکیو دیدم بدتر از اون بود هرکی میاد دنبال رابطس منم کلا دیگه گفتم تنها باشم و کسیو راه ندم تو زندگیم

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠