2777
2789
ممنون میدونم اول پاییز اینکارو‌کردبمسوال من اینه اخر زمستون بابد چکار کنیم ابشو بابد تهلیه کنیم عایا ...

نه نباید خالی کنی

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشتباه راهنمایی نکن، طفلک میفته تو دردسر😂

گلم آخه برای من قسمت بالا سمت راست یه شیر گرد پلاستیکی داره بخوام ازخود رادیات کم وزیاد کنم بااون انجام می دم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

گلم آخه برای من قسمت بالا سمت راست یه شیر گرد پلاستیکی داره بخوام ازخود رادیات کم وزیاد کنم بااون ان ...

بله، اون شیر رادیاتوره و برای کم و زیاد کردن مقدار آب ورودی به رادیاتوره، یه شیر هم همونجا پایین رادیاتوره، ولی شیر یا پیچ هواگیری دقیقا روبروی شیر اصلی و همون بالای رادیاتوره

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
اخه اب توش میمونه نمیگنده

نه، اتفاقا هر چی اون آب ( که بهش میگن آب سیاه) بیشتر بمونه بهتره، چون یه حالت چربی به خودش میگیره و از سولفاته شدن و زنگ زدن رادیاتور و لوله‌ها و پمپ وو و ... جلوگیری میکنه

بله، اون شیر رادیاتوره و برای کم و زیاد کردن مقدار آب ورودی به رادیاتوره، یه شیر هم همونجا پایین راد ...

من فکر می کردم پایینه یه شیرکوچیک داره آخه برای من وداداشم انجام داد گفت شیرکوچیکه رو باز کن  چون اون موقع خونه نبودم باهم اومدیم خونه داداشم انجام داد فک می کردم اون شیرکوچیکه رومی گه

ما گارانتیه هنپز پکیجمون بنظزتون بگیم بیان یا خودمون درستش کنیم

بگین بیاد چون تازه ام نصبش کردین امکان داره مشگل داشته باشه چون برای من وهمون موقع روشن کردن داداشم هواگیری کرده تاالان که مشگلی نداشته 

نه، اتفاقا هر چی اون آب ( که بهش میگن آب سیاه) بیشتر بمونه بهتره، چون یه حالت چربی به خودش میگیره و ...

ما دوبار تاحالا اون‌لوله ک از دیوا دراومده وسل شده ب سوفاژ 

دقیقا پایین اونجا ک شیرو کم و زیاد میکنن پاره سده بود بعد اب نارنجی رو زمین ریخته بود

اون اب چی بود

ورا نارنجی بود

ما گارانتیه هنپز پکیجمون بنظزتون بگیم بیان یا خودمون درستش کنیم

هواگیری جزو گارانتی نیست و. ازتون کلی پول میگیرن