2777
2789
عنوان

بنظرتون به خانواده ام بگم 😐

370 بازدید | 21 پست

پارسال با دبیر ام دعوا ام شد ازش معذرت خواهی کردم و خانواده ام هم بردم با گل و شیرینی پیشش

ولی بهم گفت نمره ایی بهت میدم حال کنی و همش تیکه بهم انداخت و مسخره ام کرد سرکلاس و میدونست به رشته تجربی علاقه دارم و چون دبیر علوم بود کار خودش رو کرد 

خانواده ام رفتن آموزش و پرورش پیگیر نشدن 

و امسال هم دبیر زیست ام شده و هنوز لج میکنه در حالی که من ساکت میمونم و به درس گوش میدم 

هنوز بهم تیکه میندازه و کلی کار های دیگه 

میخواستم مدرسه ام رو عوض کنم پیدا نکردم 

حالا خانواده ام میگن هنوز اذیت ات میکنه میگم نه 😑😐 چون بشدت ازش میترسم و میترسم بدتر لج کنه

اشتباه میکنی خب!

باید به مدیر اطلاع بدی اگه دیدی ک اونم کاری نکرد بری اموزش پرورش، اموزش پرورش ک بری دهنشو سرویس میکنن

حق نداره اصلا اینجوری رفتار کنه

هرچی بیشتر هیچی‌ نگی بهش و توسری خورش باشی بدتر عقدشو خالی میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارسال مقصر کدوم بودین 

شما یا ایشون 

چه رفتار بچگانه ای دارن 

مثلا قشر فرهنگی هستن 

اگر اذیت میکنن بگین به مدیر و والدین 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

وای چه بد

خداروشکر نهاییه

اون نمیتونه کاری از پیش ببره

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

والا جات بودم میدادم یکی گوشمالیش بده که از اون شهر فرار کنه

مدیرتون چی برو با مدیرتون در میون بزار

درسته بعضی مواقع معذرت خواهی خوب ولی نه موقعی که طرفت شعور نداره

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*