2777
2789
لوبیا خالی غذا نیس که

اها منظورتونو از پست بعدیت متوجه شدم.

ببخشید دیگه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما آش رشته از دیشب

پسرمم قیمه از ظهر

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
مرسی از راهنماییت😍😍

خواهش می کنم عزیزی

برا خوشمزه شدنش خیلی کارا هس

یه دونه گوجه که آبشو گرفته باشی 

یا یه پیازچه که خیلی ریز خورد کنی 

یاچند شاخه جعفری 😀

چون خودم اینجور دوست دارم گفتم بگم

حالا هم برو درست کن میل کنید نوش جان

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

خوراک لوبیا غذا نیست؟میوه اس؟چیه؟

با لوبیا ۱۰۰ مدل میشه غذا درست کرد

از اول میگفتی خوراک لوبیا بهتر بود 

خوراک لوبیا غذاست

لوبیا خالی که شما کامنت کردین غذا نیس، یه ماده ی غذاییه 👌🏼

چجوری درست میسه

سیب زمینی ابپز میکنی و بعد نگینی خوردش میکنی 

پیاز فراون سرخ میکنی نمک و فلفل و ززردچوبه و اویشن و ادویه و یکم رب میزنی بعد سیب زمینی هارو اضافه میکنی و تفت میدی اماده است😅

این یعنی تبش بالاستاستامینوفن بده بعد یه ربع پاشویه کن. دستمال خیس با اب ولرم کشاله ران و زیربغلپسر ...

ای بابا 

پس طبیعیه؟

ترسیدم ببرم دکتر بستری کنن

پسرتون چند سالشه؟

بچه من ۵سالشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خواهش می کنم عزیزیبرا خوشمزه شدنش خیلی کارا هسیه دونه گوجه که آبشو گرفته باشی یا یه پیازچه که خیلی ر ...

چه کدبانویی هستی شما😍😍مرسی ازت مهربون

سیب زمینی خام خوشمزه تره یا پخته؟

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
سیب زمینی ابپز میکنی و بعد نگینی خوردش میکنی پیاز فراون سرخ میکنی نمک و فلفل و ززردچوبه و اویشن و اد ...

شیب زمینیش له نمیشه

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
ای بابا پس طبیعیه؟ترسیدم ببرم دکتر بستری کننپسرتون چند سالشه؟بچه من ۵سالشه

بله. ولی حتما تبش رو بیار پایین و حواست بهش باشه. پسر من پیش دبستانیه. ۲ ماه دیگه ۶ سالش میشه.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.