2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه منم بپرسم؟

عزیزم اول رنگ لباستون رو میگم اگ درست بود بقیش

ب نظرم رنگای روشن مث‌قرمز یا صورتی گلبهی پوشیدی

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

عزیزم اول رنگ لباستون رو میگم اگ درست بود بقیشب نظرم رنگای روشن مث‌قرمز یا صورتی گلبهی پوشیدی

نه عزیزم طوسی 😮‍💨☹️

مهربونا با دلهای پاکتون دعا کنید برام زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

امشب خوب پیش میره؟ ماه تولدم؟

آره 

آذر یا اوایل دی

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

ب چیزی ک فکر میکنم اتفاق میفته تا چند هفته دیگ

شاید

احتمال داره

علیرضا بر میگرده ؟دوسم داشت؟با دروغ بود حسش

احتمال اینکه برگرده کمه

دوستت داشته ولی ن ب شدتی ک فک میکردی