2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا من چی 🙃

اسمم پریا 

ارزومه تو این یکی دوماه 10 کیلو چاق بشم برام دعا کن همه میگن چرا اینهمه لاغر شدی😭

برا رسیدن به ارزوهام یدونه صلوات مهمونم کن لایکم کن برات صلوات بفرستم🦋 خیلی از تاپیکا برا خودم نیست 
بخون عزیزم به نیست محمد و رضا که همیشه توی جاده ها و بیابونا پشت فرمون هستند با کلی خطر راه 🙏🥺😍

انشالله که همیشه خدا یار و یاورش باشه خوندم عزیزم

براشون حرز امام جواد بگیر♥️

خدایا شکرت❤🌹
عزیزم برا منم میخونی خیلی مشکل دارم بگو معجزه ای ک میخاد تا قبل عید براش اتفاق ییفته

حاجت روا بشی انشالله ♥️♥️

#نماز_سریع_الاجابة_برای_حاجت 

با ڪمال اخلاص بـہ درگاـہ احدیت و با قطع امید از دیگران وضو گرفتـہ و دو رڪعت نماز با خشوع بخوان

در هر رڪعت بعد از حمد سـہ مرتبـہ سورہ توحید را خواندہ بعد از نماز هفت مرتبـہ سورہ حمد را قرائت ڪن با آرامش و بدون عجلـہ آن گاـہ حاجت خویش را طلب نما 

ختم آیت الکرسی برای #حاجات_مهم

هر کس مهمی را پیش آید و ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻪ زودی کفایت ﺷﻮد، ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻪ ﺻﺤﺮایی ﺑﺮود که در آن آدم ﻧﺒﺎﺷﺪ، ﺧﻄﻲ در ﮔﺮد ﺧﻮد بکشد و ﻣﺘﻮاﺿﻌﺎﻧﻪ رو ﺑﻪ ﻗﺒﻠﻪ ﺑﻨﺸﻴﻨﺪ و ۷۰ مرتبہ آیة الکرسی را تا (هو العلی العظیم ) بخواند

حاجت او ﺑﺮآورده ﻣﻴﺸﻮد.

خدایا شکرت❤🌹

منم دعا کن(:

امیدوارم همون خبری چند وقته منتظرشی رو بشنوی

کاری ک دوست داری رو شروع کنی...کلی اتفاق خوب واست تو سرنوشت رقم بخوره 

یک روزی می‌رسه که منم بالاخره همه‌ی دایرکتامو جواب می‌دم، از چنلایی که هیچوقت پست‌هاشونو نگاه نمی‌کنم لفت می‌دم، اکسپلورم رو درست می‌کنم و کسایی که نمی‌شناسم رو آنفالو ریمو می‌کنم. روزی که شاید بتونم ادعا کنم سلامت روانم برگشته...🚶‍♀️