2777
2789
عنوان

میشه یه چیزی بگین دلم اروم شه خیلی دلخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 75 پست
صد سال دیگم نمیرم همون میزنم بیرون از تراس حواسم بهش هست دیگه راهی ندارم ، به درک ما کوردیم فکر میکن ...

عزیزم بخاطرماشینت برو 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
من یه دخترم چجوری هی چادر بکشم و جمع کنم بیشتر دلم از ادما گرفته…مگه نمیگفتن همسایه باید هوای همسایش ...

اتفاقا بیشتر همسایه هست که فقط و فقط بخاطر حسادت اینکارو میکن.نه چادر رو که شب میبرن نیازی نیست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط خدا و لعنت بر بعضی از همسایه هاااااا

والا بعضیا نوشتن شما توقع بیجا داری فکر کنم اره من نباید از کسی انتظاری داشته باشم حق با ایناست …ولی هر چیم فکر میکنم مزاحمتی نداشتم بیشتر بهانه بود 

🎻 
والا بعضیا نوشتن شما توقع بیجا داری فکر کنم اره من نباید از کسی انتظاری داشته باشم حق با ایناست …ولی ...

دزدیدن وسایل ماشین مام فکر کنم بر میگرده به بعضی از همسایه ها.یعنی خودشون نه ولی فکر کنم وادار کرده باشن

اینکارو میکنم ولی بیشتر دلم از ادما گرفته مگه نمیگن همسایه باید هوای همسایشو داشته باشه

الهی عزیزم. دلتنگیت رو قشنگگگگگ درک میکنم.

چند دور تسبیح صلوات به نیت حضرت ام البنین بخون. انروز بر طبق قولی، سالروز وفاتشون هست. ایشالا یا همونا میگن بذار تو پارکینگ یا از غیب جایی برات پیدا میشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
الهی عزیزم. دلتنگیت رو قشنگگگگگ درک میکنم.چند دور تسبیح صلوات به نیت حضرت ام البنین بخون. انروز بر ط ...

مرسی عزیزم 

امروز تا ساعت دوازده حتما باید بخونم ؟ فردا نمیشه؟

🎻 
وااا چرا مگه دشمنی دارنمیتونی بگی کدوم شهرین؟

دشمنی.دوتا ماشین داریم چندبار گفتن چرا هردو رو جلو درب پارک میکنید جای ما نمیشه.در صورتی ک مجتمع ما بزرگه و بعضیا از مجتمع های بالاتر میان پارک میکنن جلو در و یا مهمانهای همسایه ها.شیرازززززز

نفهم و بی منطق اونوقت ادعای با کلاسها رو هم در میارن.

یه حدیث هست میگن اول ببین همسایت گشنه امشب سر زمین نزاره بعد خودت غذا بخور 

الان چشم ندارن ببین ناخن داری سرتو بخارونی

🎻 
مرسی عزیزم امروز تا ساعت دوازده حتما باید بخونم ؟ فردا نمیشه؟

نه اشکال نداره معم دلته... هر وقت خوندی هدیه کن به ایشون

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...