2777
2789
عنوان

فیشیال کسی انجام داده❓

68 بازدید | 16 پست

راضی بودین؟

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

خواهرشوهر هر سه ماه یا هر شش ماه انجام میده ولی من ب شخصه تغییری درش ندیدم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منبله زیاد

ممنون عزیزم. پوست روشن میشه؟

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
خواهرشوهر هر سه ماه یا هر شش ماه انجام میده ولی من ب شخصه تغییری درش ندیدم

شفاف نمیشه پوستش؟

شفاف نمیشه پوستش؟

اگر میشد ک هی دوباره نمی‌رفت..

مثلا ما ژل لب میزنیم اگه ماندگار باشه خب مرض نداریم هر ۸ ماه بریم تمدید کنیم دوباره بزنیم درسته؟ 

اونم اگه روشن می‌کرد یا شفاف می‌کرد یا لکه هارو می‌برد یا حتی جوشارو از بین می‌برد نیاز نبود هر سه ماه دوباره بری انجام بدی...

خواهرشوهر ک خودش میگه جوشای زیرپوستیش از بین میره اما من تغییری تو صورتش ندیدم همیشه جوش داره زیرپوستی لکه داره همیشه ام رنگش گندمیه من ندیدم سفید بشه

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
اگر میشد ک هی دوباره نمی‌رفت..مثلا ما ژل لب میزنیم اگه ماندگار باشه خب مرض نداریم هر ۸ ماه بریم تمدی ...

عجب عجب ای بابا . شما میکاپ کار هستین . به نظرتون برای شفافیت پوست و رفع جوش و جای جوش چه کنم

ممنون عزیزم. پوست روشن میشه؟

بار اول نه

مرتب انجام بدین بله لک یا جای جوش هم از بین میبره

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

من رفتم خیلی راضیم

😍👍ایول خیلی خوبه 

بار اول نهمرتب انجام بدین بله لک یا جای جوش هم از بین میبره

ممنونم عزیزم👍💕

عجب عجب ای بابا . شما میکاپ کار هستین . به نظرتون برای شفافیت پوست و رفع جوش و جای جوش چه کنم

بزا شفافیت پوست باید روزی ۸ لیوان آب بخورید البته یه بدی ک داره اینکه یه پاتون میمونه سرویس بهداشتی...

بزا شفافیت پوست تو حموم از یه سفیداب استفاده کنید بعداز حموم یه آبرسان مخصوص پوستتان.. عالی نتیجه میده

روفع جوش ک باید اول آزمایشات لازم انجام بشه ببینید دلیلش مربوط به چیه دکتر پوستتون قرص و پماد مخصوصشو میدع 

رفع جای جوش هم فقط با میکرو قابل درمانه

بزا شفافیت پوست باید روزی ۸ لیوان آب بخورید البته یه بدی ک داره اینکه یه پاتون میمونه سرویس بهداشتی. ...

خیلی ممنونم عزیزم🙏💞💞💞💞

من انجام دادم 3بار کلا چون خودم رسیدگی میکنم و خداروشکر پوستم خوبه تغیر خاصی نکرد

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
من انجام دادم 3بار کلا چون خودم رسیدگی میکنم و خداروشکر پوستم خوبه تغیر خاصی نکرد

عالی💕 چجوری رسیدگی می‌کنی گلم؟ من پوستم مختلط