2777
2789
عنوان

چطور خونتون رو گرم نگه می‌دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 61 پست

چند روز پیش اخبار نشون میداد یه خانواده قبض برقشون چون کم اومده کسری خورده ۰ اومده بود مبلغش رفته بودن خونشون ببینن چجور خودشونو گرم میکنن همدانم بودن به نسبت سرده بعد اینا مشما کلفت به پنجره های پذیرایی مثل استر پرده آویزون کرده بودن بعد میگفت لباس نازکم نمیپوشیم

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وایی😂😂شاید موهامون ریخت کی جوابگوئه 😂😂

خو چ اصراریه بچوسی؟ از لباس گرم و وسایل گرمایشی استفاده کن😍😂😂😂😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

فقط بخاری برقی

ما فقط چند روز روشن کردیم با درجه خیلی پایین روزی فقط در حد سه یا چهار ساعت 

برامون اخطار مشترک پر مصرف برق اومد 😐😐😐

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
ما فقط چند روز روشن کردیم با درجه خیلی پایین روزی فقط در حد سه یا چهار ساعت برامون اخطار مشترک پر مص ...

بخاری برقی که بدرد نمیخوره 

باید فکر اساسی کرد

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
خو چ اصراریه بچوسی؟ از لباس گرم و وسایل گرمایشی استفاده کن😍😂😂😂😂

خوبه شوشوم نی نی سایت نداره پستتو میدید میگفت ببا گرمت کنم😑😑😂😂ن من لباس گرم بپوشم خفه میشم نهایتش پتو بندازم

جیش تو این زندگی😒

من بشخصه نميتونم لباس گرم و یا حتی آستین بلند تو خونه بپوشم، انگار جلو دست و پامو میگیره راحت نیستم 

اگه در و پنجره قدیمی دارین حتما تعویض کنید دوجداره کنید،بشدت تاثیر داره تو جلوگیری از هدر رفت گرما

ما فقط رادیاتور داریم ،۴ تا تو پذیرایی و یکی یه دونه تو اتاقا،و بخاری نداریم و جایی که هستیم نسبتا سردسیره و خدارو شکر جوابه 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
ما فقط چند روز روشن کردیم با درجه خیلی پایین روزی فقط در حد سه یا چهار ساعت برامون اخطار مشترک پر مص ...

ما امسال اومدیم یه جای گرمسیر که زمستون هیچوقت زیر صفر نمیشه ولی سرد میشه بلاخره خونه جای لوله بخاری نداره ماهم مجبوزی بخاری برقی استفاده میکنیم الان یه هفتس بخاری رو روشن کردیم دهنمون سرویسه امسال.. این منطقه کلا هزینه برقش به نسبت بقیه کشور خیلی زیاده تابستون پول برق دوتومن میومد البته کولز اکثرا روشن بود

خوبه شوشوم نی نی سایت نداره پستتو میدید میگفت ببا گرمت کنم😑😑😂😂ن من لباس گرم بپوشم خفه میشم نهایت ...

😂😂😂😂 خودت پیش دستی کن شب زیر پتو حسابی گرمش کن شامم تخم مرغ ابپز و نخود بخور💔😐😂😂😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔