2777
2789
عنوان

بچمو چیکار کنم😶

212 بازدید | 29 پست

من تا دوماه بعد زایمانم خونه بابام بودم ، مامانم خیلی بچمو بغل میکرد و باهاش صحبت میکرد. الان نزدیک به ۴ ماه داره ، خونه خودم دوره بامامانم ، شوهرم هم صب تا شب سر کاره ، بچم بغلی شده ، همش یا میگه بغلم کن یا اگه می‌زاری زمین باهام حرف بزن😅 

یعنی یه سرویس بهداشتی نمیزاره برم ، گریه می‌کنه ، 

چیکار کنم ؟

راهی هست درست بشه؟

آخه به هیچ کاری نمی‌رسم ، بعضی وقتا اصلا غذا نمیتونم بخورم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آغوشی بخر بذار تو بغلت کارتم بکن 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه لقمه.چربش کن😍😍

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ،قبل از ریپ زدنم امضامو بخون. کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸