2777
2789
عنوان

من بخاطر رابطه والدینم شبا خواب نمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 83 پست

من باشم یه خانه تکانی اساسی میکنم، حسم میگه کاغذی چیزی پیدا میکنی اگه بگردی

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کجا همچین حرفی زدم ؟فقط گفتم خواب نمیرم اگه روابط والدینم برام مهم نبود اینهمه بی خوابی رو تحمل ن ...

این زخم زبون نبود ...فک کنم اگه رابطه والدینت خوب باشه تو زندگی خودتم اثر مثبت داره ...و این خیلی مهمه ...

این زخم زبون نبود ...فک کنم اگه رابطه والدینت خوب باشه تو زندگی خودتم اثر مثبت داره ...و این خیلی مه ...

آره اینو خودمم میدونم و اگه آدم خودخواهی بودم هرشب تو هال میخوابیدم

پشت دراور رو ببین برای دعا تو بالش تو تشک تو پرده پشت اینه 

شبا با پارچه سفید روی اینه های اتاقت رو بپوشون 

قبل خواب یه لیوان اب خنک رو توش ایت الکرسی بخون و بعد بخور 

موقع اذان مریم گلی برگ بو اسپند و دود کن بچرخون تو خونه 

از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست.
چه قرصی تجویز کرد؟اگر با مادرتون صحبت کنید و مشکل رو بیان کنید بهتره.

سرترالین با کلردیازپوکساید 

مامانم دید من تو اتاق خواب نمیرم گفت طوری نیست بیا تو هال ولی من وجدان خودم اجازه نمیده تو هال بخوابم

پشت دراور رو ببین برای دعا تو بالش تو تشک تو پرده پشت اینه شبا با پارچه سفید روی اینه های اتاقت رو ب ...

آره همیشه پارچه میندازم‌رو آینه ها 

اسپند هم مامانم هر چند وقت یبار دود میکنه

مرسی بخاطر راهنماییت