2777
2789
عنوان

من بخاطر رابطه والدینم شبا خواب نمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 83 پست
شما مطمئنی اون سنگینی به خاطر طلسم نیست؟من خودم ۶ سال افسردگی شدید داشتم از سر طلسم

چطوری فهمیدی که طلسم شدی؟

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من کلا گیییچ خواب میشم ولی تا تو رخت خواب میرم تپش قلب میگیرم خوابم میپره

استرس داری

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
وا اینا همش تلقین هست مگه میشه همه از موندن تو یک اتاق حس بد بگیرند وسیله های اتاق عوض کنید لباس های ...

باشه اصلا من تلقین میکنم ولی برادر ۱۰ سالم چی ؟

اون از هییییچی خبر نداشت و نمیدونست من با این تاق مشکل دارم یه تایم طولانی تو اتاقم میخوابید میگفت من اینجا دیر خواب میرم ولی بقیه جاها سریع خوابم میبرا

ببین من کلا گیییچ خواب میشم ولی تا تو رخت خواب میرم تپش قلب میگیرم خوابم میپره

امشب تو اون رختخوابا نخواب ، رختخواب جدید پهن کن ، اونا رو کلا امشب نبر تو اتاقت

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
نکنه توقع داری بخاطر خواب تو زندگیشون از هم بپاشه عجباااا

من کجا همچین حرفی زدم ؟

فقط گفتم خواب نمیرم اگه روابط والدینم برام مهم نبود اینهمه بی خوابی رو تحمل نمیکردم خوبه خودم تو پست اول نوشتم کجدانم اجازه نمیده تو هال بخوابم

خواهشا بلد نیستید راه حل بدین زخم زبونم نزنید

رفتم خیلیم اثر خوبی داشت ولی بخاطر قرصا بشدددت اشتهام زیاد شده بود مامانمم رو وزنم حساسه گفت دیگه قط ...

چه قرصی تجویز کرد؟

اگر با مادرتون صحبت کنید و مشکل رو بیان کنید بهتره.