2777
2789
و. سه باب😂

اره اینو بگه ب احتمال زیاد پلیس میاد سر صحنه قتل😂😂😂🚶‍♀️🤦‍♀️

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا مجرد بودم مادرم نمی زاشت چیزی بگم الان شوهرم رو تربیتم حساسه نمی زارن ادم یه کم ازاد باشه و بد ده ...

خوبه اینجوری من از شوهرم یاد گرفتم این فحش هارو 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

واسه من زیاد پاستوریزه س، مودب ، اااااقه😄😄😄

خدا حفظش کنه عزیزکم😄

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

داله خیزیل

یعنی چی

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
یعنی چی

دوستان میگن معنی بدی داره .

توی سربازی بچه های کرمانشاهی به من می گفتن داله خیز - وقتی ازشن پرسیدم گفتن یعنی اسکول

منم ناراحت نمیشدم و می خندیدم .

حالا اینجا بهم گفتن معنی خیلی زشتی داره .