2777
2789
ارهاذیت میشید حس میکنم به یه مدیونی دارید در حق کسیغم هات از بین میره

سلام منم جواب بدید لطفا 

کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟ 

ارشد جایی که میخوام قبول میشم امسال؟ 

اسمم مریم 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدات عزیزم برا مدیونی باید چیکار کنم؟حتی نذر کردیم بعد فروش برای چندتا خانواده وسایل بخریم

بدهکاری نداری به کسی؟

یا توهین نکردی به کسی؟

@fati200030 ایدی تلگرامم سوالای حس ششمیه احساسی رو میگم حسم قویه 

بدهکاری نداری به کسی؟یا توهین نکردی به کسی؟

باعشقم اشتی میکنیم؟ 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بدهکاری نداری به کسی؟یا توهین نکردی به کسی؟

نه عزیزم حتی مغازه هم با پول طلاهای من و پولی که همسرم گذاشته چندسال پیش خریدیم و همسرم رو پای خودش هست حتی برادرش بعد فوت پدرشون سهم ارث ما رو بالاکشید نداد ما کلا روپایی خودمون بودیم ،الانم میخاییم مغازه رو بفروشیم با پولش کار جدید همسرم میخاد شروع کنه برا همین خیلی تو فشاریم تا زود به فروش بره عزیزم

نه

من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ ظاهری و اخلاقی ‌و مالی چجوریه؟

اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹