2777
2789

میخوام ماه بعد چند قلم جهیزیه بگیرم تا حالا هیچی نگرفتم و اینکه هنو خبری از ازدواج نیس😂 ولی خب دیگه در شُرُفم🙈

به نظرتون چیارو بگیرم 

ممنون مییشم تجربیاتتون رو بهم بگین 😍❤️ 

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از وسایل برقیت شروع کن 

آبمیوه گیر 

چرخ گوشت 

سبزی خوردکن 

کتری برقی 

اتو 

چرخ خیاطی 

جارو برقی 

سرخ کن 

تلویزیون 

یعنی اول کوچیکارو بگیر منم همینکارو کردم 

🤍🧸༆ᴹᵞ ᴴᴱᴬᴿᵀ ᴵˢ ᶠᵁᴸᴸ ᴼᶠ ᵞᴼᵁ

فعلن برقی هارپبگیرنقره ای باشه قابلمه ها رو مشکی بگیرایناازمدنمیفنه 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

والا من خواهرم نامزدیه،بنظرم اول از چیزای بزرگ شروع کن،ماشین ظرفشویی و یخچال و تلویزیون اینا و بعدشم چیزای برقی مث ابمیوه گیر و خردکن و ...

چیزای کوچی کوچیک بعد جمع میشه

مامانم میگه کاش بجای ظرف و ظروف و وسایل برقی اول بزرگارو گرفته بودم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

بنظرم رنگای ساده بخر تا از مد نیافته کلا چیزای مدی نخر 

سرویس قابلمه وآبکش و پلاستیکی بخر قاشق چنگال و سفره و استکان و آبمیوه گیر و چرخ گوشت و کلا وسایل برقی که قصد خریدشون داره بخر رنگ سیلور یا سفید بخر از مد نمی افته

والا من خواهرم نامزدیه،بنظرم اول از چیزای بزرگ شروع کن،ماشین ظرفشویی و یخچال و تلویزیون اینا و بعدشم ...

بزرگارو چه مارکی تهیه کردین؟چقدر شد هزینه اش؟

چه قدر در شُرُف هستی ؟خواستگار اومده؟اگر آره وسایل کوچیک رو مثل ظرف وظروف بگیر اگر نه طلا بگیر

عه یعنی جهیزیه چیزی نگیرم؟

حالا ازدواجمو برا سال بعد در نطر بگیریم طلا بگیرم خوبه؟چون شنیدم طلا برا پس انداز بالا ۲سال خوبه

والا من دوبار جهاز خریدم

هر دوبارشم از برقی های آشپزخونه یک برند شروع کردم 

بعدم قاشق چنگال و کلا آشپزخونه بعدم رخت خوابتو بگیر روتختی دو مدل بگیر یکی مجلسی برای جهازبرون یکی هم دم دستی روزانه چوبی ها یخچال اینا آخر