2777
2789
عنوان

لباس شب یلدای من و مامانم😅📸❤

| مشاهده متن کامل بحث + 40015 بازدید | 565 پست
مرسی قشنگم از فهم و درک شما..که گول حرفای بعضی ها نخوردی و وارد بازی های روان اونایی که میونه بهم می ...

❤😍

لطف داری

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
دمتتت گرمم❤❤❤بموون بزار بیشتر ببیننت و بیشتر احساس ضعف کنن

😅🤌🏻

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام معصومه خانوم خوبینببخشید ازتون یه درخواستی دارممیخوام آنلاین شاپ لوازم آرایشی بزنم ممکنه بهم کم ...

ن عزیزم حتما میگم

فردا براتون ویس میگیرم

چقد حرفاتون درستهممنون از نظرخوبت عزیزم

😘❤️🫶🏻

راستی شما از اسنس حلزون استفاده کردی چطور بود؟

من سفارش دادم از یکشنبه تو اداره‌‌ی پسته هنوز نیاوردن فکر کنم به خاطر قطعیه برقه اینقدر دیر شده حالا سرم آبرسانمم قطره‌های آخرشه این نمیرسه🥲

ماجرای من و معشوقِ مرا پایان نیست♥️
😘❤️🫶🏻راستی شما از اسنس حلزون استفاده کردی چطور بود؟من سفارش دادم از یکشنبه تو اداره‌‌ی پسته هنوز ...

وای بسته منم هنوز نرسیده

اکسیس وای سفارش داده بودم☹️

ببین اسنس حلزون یه آبرسانه خوبه

که پوستم شفاف تر میکنه انگار

ولی معجزه نمیکنه

وای بسته منم هنوز نرسیدهاکسیس وای سفارش داده بودم☹️ببین اسنس حلزون یه آبرسانه خوبهکه پوستم شفاف تر م ...

من بلک فرایدی از زیشاپ سفارش دادم کلی هم طول کشید تا اونا برام ارسال کنن

من آبرسانم اوردینری بود که داره تموم میشه زیاد ازش راضی نبودم معمولی بود پس این آبرسانیش خوبه خداروشکر 

سرم آبرسان ویشی خیلییی خوبه ولی یکم گرونه منم مصرف آبرسانم خیلی زیاده دلم نیومد بگیرم

ماجرای من و معشوقِ مرا پایان نیست♥️

بیا برو تاپیک آخر منو بخون چیا  گفتن به خو‌دت امیدوار میشی تا این حد بهت توهین نشده ولی من همچنان مقاومت می‌کنم چون تعلیقی منو و تو امثال ما خوشحالی خیلی هاست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

سلام عزیزم یلدات مبارک خیلی قشنگن ♥️ لطفا کاربریتو تعلیق نکن بخاطر دوتا نظر منفی بقیه ی مثبتا رو نادیده نگیر 

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️ 

😍😍😍عزیزمچشم حتمافعلا کار درست کردن ژله ها تموم شدچیزکیکم درست کردمفردا سالادام و درست کنم و تدارک ...

ماهم مهمون داریم از طرفی درس از طرفی درست کردن دسر و کیک منو زمین گیر کرده متاسفانه من اینطوریم وقتی کارها زیاد میشه جای اینکه برم انجامش بدم می‌شینم کارهارو میشمارم و حرص میخورم 😂😂

مصی چیز کیک رو چطوری درست کردی؟ 

من عکس هنر نمایی هامو از تلگرام واست می‌فرستم😌😂

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

سلام معصومه دل انگیز من🌸💜

امیدوارم حال دلت عالی باشه

راستش دلم نیومد این احساسمو بهت نگم

من داشتم ویستو به مهشید جان گوش میدم و تاپیکتو خوندم

عمیقاااا در دلم یه حس خیلی خوب داشتم که چقد یه خانوم میتونه باشخصیت و با کمالات باشه

من انقد حالم خوب میشه و ذوق میکنم که شمارو دنبال میکنم که نگو

و در تلاش منم بتونم در زندگیم به این نقطه برسم

شماها خیلی قلب بزرگی دارین که چراغ راه ما میشین🌺🌸