2777
2789
عنوان

لباس شب یلدای من و مامانم😅📸❤

| مشاهده متن کامل بحث + 40688 بازدید | 570 پست
ای جونمببوس انگشتای نازشو

معصومه جون بهت پیام دادم میشه لطفا جواب بدی اصلا جوابمو ندادی آیدی مو تو تلگرامممو دادم اگه بتونی بهم پیام بدی یا شما ایدیتو بهم بدی کارتون داشتم مشاوره میخواستم

معصومه خانوم تو دلیل اومدن من به این سایتی.لدفا نرو منی که نه اینستا دارم نه تلگرام اگه رفتی چطوری حس خوبتو دریافت کنم

بمون 

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۶۳۵۸

منم قدن ۱۶۳وزنم خیلی کم کاش منم وزنم ۵۸ میشود اندامم خیلی خوب میشع اینجوری الان ۴۶ کیلوم هیچ وقت نشده ۵۰ بشم رو دلم مونده😭😭

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤

معصومه جدی رفتی؟

من هی نی نی سایتو چک میکنم منتظرم جوابمو بدی 🥲

نمیدونم یادت مونده یا نه اما من همونیم که دوران عید یه اتفاقی افتاده بود برام حالم خیلی بد بود و یه شب باهام صحبت کردی 

فقط خواستم بگم اون شب رو هییییچوقت یادم نمیره که عین یه خواهر و دوست دلداریم دادی

خواستم حتی تاپیک بزنم بگم این معصومه ای که راجع بهش چرت و پرت میگید همین قدر مهربون و خوش قلبه ❤️🥹

حیییف که بخاطر یه مشت حرف چرت رفتی حیییف

کاش حداقل اینو بخونی 🥲

سلام

من نمیدونم چخبر بوده ولی این ۲.۳ صفحه آخرو خوندم یچیزایی دستم اومد

رفتی واقعا؟

عزیزم هنوز ب اینجا عادت نکردی؟

اینجا معمولا دوستی هاشونم دوستی خاله خرسه هستش چ برسه دشمنی هاشون 

ک خودت میدونی یسری کاربر اینجا حتی برای اطرافیان خودشونم مطرح نیستن چ برسه شما و من و.... و....

اونوقت میخوای بخاطر ۴ تا دری وری بری!😐

خجالت بکش خانم محترم🤦‍♀️

اگرم دی اکتیو کردییی برگرد 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
سلام بانو متاسفانه کاربرای سایت دچار افراط و تفریط شدند تاپیکایی با محتوای خوب و مفید بسیار محدوده.ا ...

سلام به روی ماه تون عزیزم

درود بر شما 

ممنون بابت کامنت با ارزش تون

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

چرا جواب کامنتارو نمیدی مصینکنه نی نی یار نفهمید منصرف شده و واقعا تعلیقش کرد

نه تعلیق نیست

احتمالا شب یلداست بنده خدا سرش شلوغه

اولین یلداییشه که خانواده نانزدش میارن

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
مصی بگو نرفتی

هستم😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
چرا جواب کامنتارو نمیدی مصینکنه نی نی یار نفهمید منصرف شده و واقعا تعلیقش کرد

ن عزیزم کار داشتم این مدت

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋