2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا ابوالفضل اسم زیبایی نیس متاسفانه مردم یا از اینور بوم افتادن یا اونور بوم ، نه ابوالفضل اسم قش ...

دلیل نمیشه از نظرتو زیبا نیست سلیقه بقیه رو مسخره کنی اصالت داشته باش !

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای
شما دوس داری بزار ولی مناسب و زیبا نیس بچه ت بزرگ بشه میره عوضش میکنه اتفاقا یه ابوالفضل میشناسم تو ...

من  دور و برم هستن ابوالفضل و دوست داشتن وعوض نکردن. کلا خیلیا میزارن ابوالفضل . بعد عزیزم به خاطر شان و منزلت وبزرگی صاحب اسم حداقل بگو من خیلی نمی‌پسندم.نگو خز💔

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
کاش شماهایی که دم از آریایی بودن و کوروش کبیر میزنین یخورده الگوتونم قرار میدادین و انقدر راحت اسم ب ...

سالهاس شما ها تحقیر میکنید و هرچی دوس دارید به بقیه نسبت میدید طرف اومده عبدالله با کوروش مقایسه کرده از هر لحاظ بهم نمیان این اسمها اسم کوروش کجا عبدالله کجا من کاری به آریایی بودن هم ندارم ولی بنظرم اسم ایرانی با اصالت و شیک نه من دراوردی از همه ی اسمها جلوتره