ووقتی هم دعوتت میکنن تولد باید بری دیکه ، خالشونی عمشونی
شما چکار میکنید؟
قبلا یکی بود قیدم نبود الان زیاد شدن دیگه😁🙁
عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی از تو نشنوم...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگه به یه نفر پیام تبریک تولد پيشاپيش دادیم و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی ...
نه خاسته بگه بدونید
بعد اگر تو پیام بوده هم احتمالا لحنش معلوم نیست و شمافکر کردی تند هست لحنش
شایدم ادم رُکی هست و حرفشو میزنه
عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی از تو نشنوم...
نه خاسته بگه بدونیدبعد اگر تو پیام بوده هم احتمالا لحنش معلوم نیست و شمافکر کردی تند هست لحنش شایدم ...
همین آدم بعد که پیام احوالپرسی دادم تو ایتا بهشون سريع آنلاين بودنش رو مخفي کرد و بعد چهارده ساعت پیام سین زد و بعدم بی دلیل بلاک کرد جواب پیام هم نداد کامل قطع رابطه کرد