2777
2789
عنوان

طلسم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 156 پست
باطل کنی همش می‌ره همون لحظه مهناز درد انگشتان نمی‌تونستم چیزی بنویسم همش انگار تو استخوانم درد می ل ...

امیدوار باشم پس؟🥺همش میگم نکنه باطل بشه هم دردهام بمونه باهام😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
باطل کنی همش می‌ره همون لحظه مهناز درد انگشتان نمی‌تونستم چیزی بنویسم همش انگار تو استخوانم درد می ل ...

ولی نگفتین پیش کی باطل کردین کاش میگفتین درحقم خواهری میکردی نجات میدادی منو😔

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا عین منی خود من دقیقا..کل مشکلاتی که برات پیش اومده برا منم دقیقا بوده خیلی جالبه که همه چیزای ...

تهران،با خودم میگم شاید خدا وجود نداره شاید برای کنترل بشر این چیزا باب شده وگرنه ادما رو زمین نمیموندن استعفا میدادن از زندگیشون ،شاید این الهامات و اینا همه توسط یه ادم فضایی بیرحمه که داریم اداره میشیم ایلان ماسک میگفت شاید ما ادمام مثل بازی gtaساخته دسته یکی باشیم که داره بازیمون میده وگرنه کدوم عقلی قبول میکنه خدای بسیار رحمن و رحیم ادمو بخاطر سیب بیاره اینجا لابد انقد خودش و حرفش نافذ و گیرا نبوده که حوا گول شیطونو خورده من توهین نمیکنم کاملا منطقیم خدا یا نیست یا اگه هست مهربون نیس ظلمم داره حالا هرچیم بیان مذهبیا قران بیارن تفسیر کنن ن این به این دلیله کار من ازین چیزا گذشته ده سال همه اینا رو شنیدم و خودم مذهبی بودم دیدم چیزیو ک اصلا ربطی ب امتحان و بزرگ شدن و صلاح نداشته ولی اتفاق افتاده براش همش داشتن عهد بوق از کجا معلوم اینا ساخته دست بشر نباشه من الان نقد حال و روزمو ول کنم بچسبم به نسیه؟داستانهای قرنها پیشو باور کنم نکنم کافرم؟؟؟

ساده ای عزیزم؟اون نامرد که اینکارو کرد بنظرت وجدان داشت که الان بره بخاطر من همه جای کوه رو بکنه🥲تو ...

خب مگه نمیگی عذاب وجدان داشته که گفته 

لایک نکنید .توروخدا 
خب مگه نمیگی عذاب وجدان داشته که گفته

خودش گفت عذاب وجدان ولم نمیکرد..ولی من این سوالو ازت میپرسم کسیکه وجدان داره اینکارو میکنه؟اونم خالت؟

تهران،با خودم میگم شاید خدا وجود نداره شاید برای کنترل بشر این چیزا باب شده وگرنه ادما رو زمین نمیمو ...

منم دقیقا به همین نقطه ای که تو رسیدی رسیدم🥲

ساده ای عزیزم؟اون نامرد که اینکارو کرد بنظرت وجدان داشت که الان بره بخاطر من همه جای کوه رو بکنه🥲تو ...

ما چند سال پیش یه کوه کنار خونه خودمون یک یادگاری خیلی بزرگ نوشتیم ده بار رفتیم پیداش نکردیم چه برسه دفن کردن

شماره ش رو برات پیدا میکنم به خواهرم گفتم برام بفرسته

فدای تو🥲❤️

فدای تو🥲❤️

یه چیز عایی تو دنیا هست دست ما نیست من کچل شده بودم رفتم آرایشگاه رنگ بزنم  شاگردش بهم پوزخندزد یادم نمیره ... الآنم که دارم میگم گریه میکنم 

ولی خدا خواست الان موهام مشکی و بلند حتی از قبل هم بهتر ...

هرکس میبینن میگه چی میزنی بهش اینقد خوش حالته.‌‌ پس خداوند جبران کننده ست 

ولی انشالله توأم  بعد از اینکه باطل کردی قطعا قطعا به این نتیجه میرسی که خداوند جبران کننده هست همه زجرهایی که کشیدی جبران میشه 

یه چیز عایی تو دنیا هست دست ما نیست من کچل شده بودم رفتم آرایشگاه رنگ بزنم شاگردش بهم پوزخندزد یادم ...

الهی معلومه چقدر اذیت شدی🥺خوشحالم برات واقعا که نجات پیدا کردی🥹

من واقعا  هیچی از خدا نمیخوام من فقط سلامتیمو میخوام که دیگ هیچی ازش نمونده🥺همش میترسم همینجوری بمونم تازه هرروزم درد بهم اضاف تره میشه کلا درد تو همه جای بدنمه ۷ روز هفته ۶ روزش دکترم 😭

خصوصی بهم درخواست بده من تا موقع می رم پیداش کنم

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

اسی چندیار سوره بقره خوندی یا گوش دادی؟؟

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭