2777
2789
عنوان

چقد پسرا گناه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 91 پست
خوشگلم بهتره بدونی خیلیاشونم دختری ک پای پیاده باهاشون قدم زده رو ول میکنن میرن اینو طبق تجربم گفتم ...

بله درست میگین

این تاپیکم کلی بود

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب برو پستای عروسایی که با نداری و بدبختی شوهراشون میسازن و کنار مادرشوهرشون زندگی می کنن رو هم بخون تا متوجه بشی چرا خیلی دخترا هم تن به ازدواج با مرد بی پول نمیدن. من خیلی از مخارج رو قبول ندارم. ولی چنین زندگی برای یه دختر ساختن، ظلمه. واقعا دختری که با همه چیز یه مرد می‌سازه و خدمت خانواده شوهرش رو میکنه و اجازه هیچ کاری داخل زندگی خودش نداره ، جز اینکه مورد استفاده جنسی و خدمات هست چی میتونه باشه؟

بنظرتون برای دختر سخت نیست؟

سیسمونی وجهیزیه خوب میخوان

برگه سلامت میخوان 

متاسفانه جوری شده بعضی پسرا خیانتکار هستن وممکن زندگیشون خراب بشه و مهر مطلقه بخوره پیشونیشون با کلی حرف وحدیث

متاسفانه جامعه با دخترا خیلی بی مهری میکنه ولی دخترا دلسوز ندارن حتی بین همجنساشون

1میلیارد حداقلهه100تومن ی سرویس طلا چند گرمی میشه که قبول ندارن خیلیااا باید سنگیییین بندازنبرا چن ت ...

دقیقا منم حداقلش رو گفتم

خدا خودش هم رحم کنه هم کمک کنه سن ازدواج خیلی رفته بالا

زندگی ها خیلی سخت شده

با این وجود من رفتم خاستگاری و تا پای ازمایش هم رفتیم اما دختره یهو زد زیر همه چی . اینه ک میگم ازدواج سخت شده باید قشنگ طرفت رو بشناسی وگرنه با سکه ۵۵ میلیونی زیر بار مهریه فلج میشی

خوشگلم بهتره بدونی خیلیاشونم دختری ک پای پیاده باهاشون قدم زده رو ول میکنن میرن اینو طبق تجربم گفتم ...

افرین مرسی که اشاره کردی بهش 

وقتی یه دختری هم ساده میگیره فک میکنن ایراد داره یا اویزونه یا هر چی 

کلا بهشون سخت بگیری بهتره تا آسون خودشون اینطور راحتترن فک نمیکنن سرشون کلاه رفته!

دلت نسوزه خودشونم دنبال دخترپولدار میگردن پس طبیعیه وقتی خودشون انقدر دنبال پول دخترن دخترام بیشترشو ...

من نمیدونم چرا گیر میدین به من

خو این تاپیک کلیه ،مگه من گفتم همه پسرا و همه دخترا؟

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
واقعن پسرای سرزمینمون گناه دارن... کاش خوانواده دختر و خود دخترا مراعاتشون رو بکنن..

می خوای اینجا یه کاربر از چندتایی که خوندم رو بذارم و برید زندگی و وضعش رو بخونید تا خودتون قضاوت کنید؟

خوب برو پستای عروسایی که با نداری و بدبختی شوهراشون میسازن و کنار مادرشوهرشون زندگی می کنن رو هم بخو ...

مگه من گفتم همه؟

تاپیکو درست بخونین خدایی

حتی همه پسراهم این شکلی نیستن

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗