2777
2789
عنوان

من با سبیل و ریشهام اعلان پوشک شورتی دارم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 63 پست
گرفتنش

عاها پس دستگیر شد

کی گفت؟؟؟ شما دیدین

@یاسی2884   سلام بفرمایید یاسی خانم🖖

آقا محمدرضا هستم💙💙💙💙💙💙‌💙💙💙‌💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ساده است به خاطر سنتونه که توی بیو زدید 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

@یاسی2884   راستی من به علی گفتم و جواب نداده. 

ایا این خبرها که راجبش پراکنده کردن خبرهای جدیده یا قدیم 🤔

آقا محمدرضا هستم💙💙💙💙💙💙‌💙💙💙‌💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

من در ارتباط بودم با فتا و وزارت اطلاعات

عاها خوب کاری کردین

پس این مردم احمق بیکار  ، چه کرمی دارن شایعه میسازن راجب علی

عاها پس دستگیر شدکی گفت؟؟؟ شما دیدین@یاسی2884 سلام بفرمایید یاسی خانم🖖

الان چند ماه میشه جنگیر نیست سوال نشد برای کاربرا کجاس؟

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم   @_Μ𝐀卄Ƴ𝓐𝓡   mahyar

برا من ۵۰۰اومده چرا

شایت یارانتون اومده

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
گرفتنش

سلام خیلی ممنون از پیگیری تون اتفاقا چند دیقه پیشم باز این بحثا بود

@دختری_در_چین    

اون کاربر و تگ کن عزیزم 

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

خب ساده است به خاطر سنتونه که توی بیو زدید

عاها تشکر

عاها خوب کاری کردین پس این مردم احمق بیکار ، چه کرمی دارن شایعه میسازن راجب علی

این بحث تموم بشه بهتره

به کاربرا توهینم نکنید

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم   @_Μ𝐀卄Ƴ𝓐𝓡   mahyar

سلام خیلی ممنون از پیگیری تون اتفاقا چند دیقه پیشم باز این بحثا بود@دختری_در_چین اون کاربر و تگ کن ...

علی اصلا این سایت به چپ اش هم نیس چه برسه کاربراش😄 خیلی وقته سایتم نیومده و گفت نمیاد سایت

کسایی که الکی از کاه کوه میسازن خرافه گو هستن. باور نکنین