2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اخه کچل شده ؟! بیماری خاصی داره یعنی شفای دست پسر من رو هم نمیدن😭

نه کاملا سالمه ماشالله،  یه هو شد، فکر می‌کنم بعد از زدن واکسن کرونا شده، به دلت بد نیار، ایشالا پسرت خوب میشه

یه کمی، نمیدونم احساس میکنم تقدیرمون اینه. سه ساله همه راه‌ها رو رفتم دیگه خیلی خستم

موهاش کم پشت شده یا کاملا ریخته ؟! الان ک مراکز کاشت مو زیاده آقایون خیلی میرن ، واسه دخترت میتونی امتحان کنی 

موهاش کم پشت شده یا کاملا ریخته ؟! الان ک مراکز کاشت مو زیاده آقایون خیلی میرن ، واسه دخترت میتونی ا ...

کف سرش کاملا معلومه، مجبوره همیشه کلاه گیس بذاره، کاشت مو دردش خیلی زیاده میگه نمیخوام، تازه همه جای سرش ریخته، آقایون از پشت سرشون میگیرن می کارن جلو سرشون. من راضی بودم موهامو بدم براش بکارن ولی افسرده ست راضی نمیشه

کف سرش کاملا معلومه، مجبوره همیشه کلاه گیس بذاره، کاشت مو دردش خیلی زیاده میگه نمیخوام، تازه همه جای ...

موهای خواهر من هم ی مدت خیلی میریخت رفت پیش دکتر سیمین صرافی ریزشش قطع شد و خیلی راضی بود اگ تهرانی ی سر پیش این دکتره برو 

موهای خواهر من هم ی مدت خیلی میریخت رفت پیش دکتر سیمین صرافی ریزشش قطع شد و خیلی راضی بود اگ تهرانی ...

ممنونم نه تهران نیستم. مسئله اینه که اصلا ریزش نداره، چون رویش موی جدید نداره کف سرش معلومه