2777
2789
عنوان

لکه بینی روز دوم انتقال

941 بازدید | 174 پست

سلام دوستان خواهش میکنم هر کی تجربه داره بیاد

من روز دوم انتقال لکه های صورتی خیلی کم دیدم یعنی جنینام بوده؟؟؟؟ الان روز دهم هستم همش دل درادی پریودی و... دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مال اون دستگاه و وسیله که استفاده کردن خون میاد اره منم ۲ بار الانم سومین بارمه روز ۶هستم

آخی ان شاء الله که این دفعه جواب بگیری و مثبت بشی. چندتا جنین انتقال دادی؟ چند روزه؟؟؟

من فردا روز دهم به نظرتون بیبی چک بزنم؟؟؟

من خودم بجز آزمایش اصلا دوس ندارم بی بی بزنم انتقال اولم بی بی گذاشتم خیلی بهم استرس داد دیگه قسم خوردم استفاده نکنم 

حالا شما خودت میدونی دوس داری بی‌بی بزن 

چه اعلامی داری؟

من خودم بجز آزمایش اصلا دوس ندارم بی بی بزنم انتقال اولم بی بی گذاشتم خیلی بهم استرس داد دیگه قسم خو ...

من دلم خیلی درد میگیره در حد پریودی بعضیا وقتا کمتر البته زیر دلم دائم درد داره. که میگن علائم پروژسترون گویا. سینه هامم وحشتناک حساسن که قبلا واسه پریود همینجور میشدم بیشتر انگار میخوام پریود شم

من نگران اون لک صورتی ام که یه روز بعد انتقال دیدم

شمام جمعه هفته پیش انتقال دادی؟؟ چندتا؟؟ چند روزه؟؟؟ بیبی چک میزنی؟

شنبه صب انتقال دادم عزیزم

یدونه ۵ روزه . خیلی دوس دارم بیبی چک بزنم امپول hcg هم نزدم احتمالا چهارشنبه ازمایش بدم

شما چند تا و چند روزه؟ انشاااااالله که هردومون مثبت بشیم و بسلامتی بغلشون کنیم