2777
2789
عنوان

لکه بینی روز دوم انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 174 پست
سلام عزیزم خوبی؟ آز دادی؟؟

سلام عزیزم ممنون که به یادم بودید 😍 

برای اولین باره که دوروز تاخیر دارم و خیلی امید دارم 😁 

گذاشتم شنبه برم که اگر مثبت باشه بتام بالا باشه یه وقت نگه تکرار کن .

حالم زیاد خوش نیست همش خوابم و به شدت سینه درد ، پهلودرد ، کمردرد و سردرد دارم همش زیر پتو هستم امیدوارم با نی نی ربط داشته باشه 😍😍❤️❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم ممنون که به یادم بودید 😍 برای اولین باره که دوروز تاخیر دارم و خیلی امید دارم 😁 گذاشتم ...

وای باور کن مثبتتتتتت😍🥹

ان شاءالله شنبه دوتامون خبر خوب بدیم🙏🙏

سلام گلم امیدوارم پیامم رو ببینی امروز روز سوم انتقال جنینم هست از صبح ترشح کم ولی رنگی دارم دل درد و کمر در پری هم دارم این بار سوم هست دیگه جنین ندارم یعنی میشه لانه گزینی باشه یا زوده؟

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
سلام گلم امیدوارم پیامم رو ببینی امروز روز سوم انتقال جنینم هست از صبح ترشح کم ولی رنگی دارم دل درد ...

سلام عزیزم امیدوارم که هررر چه زودتر خدا دامن هممون سبز کنه و فرزند صالح و سالم بهمون بده. به نظرم برا لانه گزینی زود ولی هیچی غیر ممکن نیست

من خودم روز دوم لک صورتی دیدم. ولی موعد آزمایش نشده و تو دلم آشوب....

سوره یاسین خیلی آرام بخش اگه اعتقاد داری روزا با صدای بلند بذار تو خونت پخش بشه.

سلام عزیزم امیدوارم که هررر چه زودتر خدا دامن هممون سبز کنه و فرزند صالح و سالم بهمون بده. به نظرم ب ...

عزیزم الهی که اتفاق های خوب برامون در راهه روز چند انتقال هستی؟

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
الهی آمین🤲من روز ۱۳ شنبه میرم برا آز.

خوش خبر باشی انشاءالله 🤲

بی بی نزدی؟الان نشون میده

خوش خبر باشی انشاءالله 🤲بی بی نزدی؟الان نشون میده

ممنون به همچنین

یدونه زدم هاله انداخت دیگه ندارم شوهرمم نخریده میگه بذار میریم آز

البته مارکش ویتاساین بود بعدا تو نت خوندم گویا خطاب بالاس. دیگه نمیدونم