2777
2789
عنوان

مع‌الاسف ما برف نداریم که براتون شعر بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 5963 بازدید | 524 پست
فانه دیگهکاری مگه باهاش میکنن😳😳

اخ اخ همیشه منحرفه الان شده مریم مقدس🤣🖕🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو اون تاپیکه چند نفر میگفتن

کدوم؟چی گفتن

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بخاطر این میگن اخه آنه و زن قوقول باهاش دوست بودن طفلیا اونام خب نمیدونستن دیگه یه بارم آنه گفت تو ا ...

حقیقتا من دوست نبودم باهاشا😐حتی تو ایتاشون هم عضو نشدم 

چون انه با من چت میکرد اونم منو تگ میکرد وگرنه ملکه هم باهاش دوست بود

من باکل سایت تو تاپیکا چت میکنم قرار نی بگن رفیقشه

نه نباید اینطوری باشه باید توضیح میدادن بهشون

چی رو باید توضیح میدادیم😐

والا منم اصلا اسمش نشنیدم مهشید میگه زن قولی باهاش تو ایتا بوده

مشید الکی گفته

من اینقد با کسی رفیق نمیشم برم تو ایتا

چتی اگه باهاش داشتم تو تاپیکش بوده ک خودش تگ کرده رفیق صمیمیم مثل شما نبوده دیگه من با انه چت میکنم اونم تگ کرده

من شخصی قبول نمیکنم چ برسه ایتا

حقیقتا من دوست نبودم باهاشا😐حتی تو ایتاشون هم عضو نشدم چون انه با من چت میکرد اونم منو تگ میکرد وگر ...

دیگه هرکی چند کلوم حرف بزنه با یکی میگن دوستن خب ادم از کجا بدونه شمام تقسیری نداشتین که ادم میاد اینجا حرف بزنه خب نمیتونیم از پشت گوشی بفهمیم که کیه الانم چیزی نشده مثل همیشه میگم کسی که دروغ میگه دودش فقط تو چشم خودش میره و رسوا میشه گلم 🙂

اکیپ سوگلی های سایت#

حقیقتا من دوست نبودم باهاشا😐حتی تو ایتاشون هم عضو نشدم چون انه با من چت میکرد اونم منو تگ میکرد وگر ...

اصلا من دوست بودم چه فرقی به حال شما میکنه خب کی چی  الان مثلا چه اتفاقی قراره بیوفته دقیقا من درک نمیکنم دلیل این حساسیت چیه

@مشید_خانوم    

@اوج_آسمان    

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

والا منم اصلا اسمش نشنیدم مهشید میگه زن قولی باهاش تو ایتا بوده

مریم من کی اسم ایتا اوردم چرا دروغ میزارن دهنم

من گفتم (پیامشم) هست 

گفتم میگن چون فزوعی با انه و زن ممد قولی  دوست بوده

علیه شانزدهمین تاپیک زدن الان میگن فزوعی هم تو اکیپ ما بوده همین

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مریم من کی اسم ایتا اوردم چرا دروغ میزارن دهنممن گفتم (پیامشم) هست گفتم میگن چون فزوعی با انه و زن م ...

عزیزم دروغ چیه گفتی آنه فکر کردم زن ممد قولی هم بوده

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

مشید الکی گفتهمن اینقد با کسی رفیق نمیشم برم تو ایتاچتی اگه باهاش داشتم تو تاپیکش بوده ک خودش تگ کرد ...

اولا که من الکی حرف نزدم اسم ایتا نداریم

گفتن چون تو فزوعی و انه علیه شانزدهمین تاپیک زدین 

پس عضو اکیپ ماست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا من دوست بودم چه فرقی به حال شما میکنه خب کی چی الان مثلا چه اتفاقی قراره بیوفته دقیقا من درک ن ...

گفتیم اسم اکیپ ما اومده وط

بچه ها گفتن دلیلش چیه

گفتیم چون با انه و زن ممد قولی بوده فک میکنن فزوعی دوست ما و اکیپ ما بوده

این دیگه چی داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40