2777
2789
عنوان

مع‌الاسف ما برف نداریم که براتون شعر بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 5962 بازدید | 524 پست
خاله جووونا سلام

ایجانم سلام قربونت برم 

بوس بهت عشق خاله😘😍😍

راستش اصلا خوشحال نیستم که  باهام خوبی...  چون تو با همه خوبی           ناشناسم👈     https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون دوست انه و زن ممد قولی بوده فک میکنن دوستای ما هم هستن

چیشده

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

فزوعی

که چی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

اخه من با این سن ام پوشک شورتی میخوام چیکار😐💨

😂😂😂

دمت گرم باز تو بودی گفتی

میشناسمش اون کاربرو نگو پشمام بگو چه جالبه خودم دوستمه خودم بش گفتم اصلا تا به حال نه تاپیکای اون خانم رفتم نه جایی باهاش هم کلام شدم فقط با یکی دو نفر از دوستان راجب بارداریو فلان حرف میزدن

اکیپ سوگلی های سایت#

میشناسمش اون کاربرو نگو پشمام بگو چه جالبه خودم دوستمه خودم بش گفتم اصلا تا به حال نه تاپیکای اون خا ...

عه چه خوب که گفتی بدم میاد بچسبونن بما این فیکا رو 

ما خودمون هممون فیکیم😂دیگه کشش نداریم

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

عه چه خوب که گفتی بدم میاد بچسبونن بما این فیکا رو ما خودمون هممون فیکیم😂دیگه کشش نداریم

خدایش دیدی چه قدرتی دارم تاپیکم نمیترکه

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40