2777
2789
از غصه خوابم پرید گوله شدم کنار بخاری ولی

یه پیشنهاد دارم برات 

یه جای درست کن بشین با کیک تازه بخور که بتونی تحمل کنی 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
از غصه خوابم پرید گوله شدم کنار بخاری ولی

حالا دیگه ولش کن پاشو یه صبحونه توپ بزن ک غما رو بشوره ببره ببینیم برای بعدش چیکار میتونیم بکنیم

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها حالا که همتون جمع هستید نظربدید ،شوفاژا جواب نیس از پنجره ها سوز میاد چون دوجداره هم نیست پنج ...

اره خوبه ما بخاری برقی داریم اناقی ک اسپیلت روشن میکنم سوز سرما میاد و سرده ولی اتاقایی ک اجاق برقی روشن کردیم توش هوا عالیه عالیه

نمیدونم با چی بندازم دستگاهشو باید بگیرم؟یه توضیح بده بی زحمت

اگه با لیوان بلد نیستی دستگاهشو لوازم پزشکی ها میفروشن.

عزیزم بزار یه راه ساده بگم سیب زمینی رو حلقه حلقه کن روی حلقه چندتا چوب کبریت بچین مثل شمع روی کیک میزارن اون حالت بزار کتف و شونه ویا پشت ریه شوهرت چوب کبریتها رو روشن کن لیوان رو برگردون روش یک ثانیه لیوان رو نگه دار تا هوا نکشه پوستش میاد بالا و آتیش خاموش میشه ۵ دقیقه بزار بمونه بعد میتونی باز کنی

سلامتی و خوشبختی دخترم
اره راست میگی بخدا ضعف کردم اصن .خدایا خودت کمکمون کن

خدا کمکمون  کنه 

خیلی سخته واقعا🥺

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
نه اصفهان خط تولید

خداسلامتی بده بهشون ،رسیدگی اونجا چطوریه؟؟؟ هرماه  سبد کالا میدن بهتون ؟؟؟

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
بچه ها حالا که همتون جمع هستید نظربدید ،شوفاژا جواب نیس از پنجره ها سوز میاد چون دوجداره هم نیست پنج ...

اره من تو اتاق خوابم گداشته بودم عالی بود

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736