2777
2789
عنوان

ترا خدا سرد رفتار نکنید

228 بازدید | 16 پست

نمیدونید این رفتار چقدر حال آدمو بد میکنه 

به طرف بگید نمیخوادش 

نمیخواید ارتباط بگیرید 

نمیخواید حرف بزنید 

حال نمی‌کنید باهاش

ولی سرد رفتار نکنید

وای من شرایط تو رابطه رفتن و نداشتم یکی بهم ابراز علاقه کرد ازش عذر خواهی کردم و همون اول بهش گفتم

هنوزم عذاب وجدان دارم دلش نشکسته باشه؟😔

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از سرد رفتار کردنخانواده م دلگیرم 

ولی از این ببعد مثل خودشون رفتارمیکنم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
وای من شرایط تو رابطه رفتن و نداشتم یکی بهم ابراز علاقه کرد ازش عذر خواهی کردم و همون اول بهش گفتمهن ...

کار عالی کردی

کاش بقیه دردشون بگن سرد رفتار کردن چه معنی میده

افرین،من حاضرم طرف رک بگه باهات حال نمیکنم تا هی سرد رفتارکنه

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

اخه سردی داریم تا سردیبعضیا بی علت سردن باهات

بنظرم یکی از دلایل سرد رفتار کردن حسادته

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
کار عالی کردیکاش بقیه دردشون بگن سرد رفتار کردن چه معنی میده

بآور کن هنوزم عذاب وجدان دارم😅اگه شرایط رابطه رو داشتم پیشنهاد شو قبول میکردم 

ولی واقعا درکت میکنم . و بدتر از سرد رفتار کردن میدونی چیه؟اینکه یجوری رفتار کنه که انگار دوست داره😅الکی امیدوارت میکنه درصورتی که هیچ حسی بهت نداره

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

اخه سردی داریم تا سردیبعضیا بی علت سردن باهات

وقتی بی علت هم سرد باشه یعنی بود و نبودت براش مهم نیست پسرا برای دختری ک دوست داشته باشن صدشونو میزارن رفتار صحبت گرمی خوبی همرم عالی بلدن وقتی سرد بود یعنی نمیخواد

بآور کن هنوزم عذاب وجدان دارم😅اگه شرایط رابطه رو داشتم پیشنهاد شو قبول میکردم ولی واقعا درکت میکنم ...

اون آدمی ک حسی نداره بهت اما جوری رفتار میکنه انگار داره اند لاشیه