2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این خاستگار چیه

184 بازدید | 33 پست

قرار اول بعد از خاستگاری غیررسمی در منزل دختر خانم 

مادر دختر و دختر خانم رو برده ابشار روی نیمکت سرد نشستن خودش بلال گفته به دختر خانم گفته چی میخورید برای بار دوم پرسیده دختره گفته ذرت 

مادر دختره ام گفته ناهار خوردم نمیتونم سیرم دیگه پسره ام خیلی اصرار نکرده یا چیزی نخریده 

مادر دختر رفته قدم زده این اقا با عروس روی نیمکت سرد نشستن صحبت کردن 

(کل ماجرا بیرون رفتن تو یک تاپیک قبلتر خاستگار خسیس نوشتم)

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر خوبه دختر بده

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
فازت معلوم نیست نمیدونستم خاستگار سنتی تو سرما تو پارکه

فاز من معلومه قاز دختره معلوم نیس

اگه خودتی جواب رد بده تا بدبخت نشده بنده خدا

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
خب میخواستی چیکارکنه

تو چت گفت بریم ابشار گفتم سرده گفت سرظهره 

گفتم مامانم هست سرده بریم کافه 

رفتیم کافه 

مامانم گفت اینجا بده نمیتونید حرف بزنید اونم از خدا خواسته گفت اره اره برد ابشار 

اونجا قشنگ کافه هست ولی رفت جلو دکه بلال گرفت سریع که حلوتر بریم یه موقع نگم بریم کافه بشینیم بعد همونجا نشوند رو نیمکت 

جالبه ک معلوم بود مادر خجالت میکشه نمیخواد ولی میتونست خودش سلیقه ای یه چی بگیره حالمو بد کرد

فاز من معلومه قاز دختره معلوم نیساگه خودتی جواب رد بده تا بدبخت نشده بنده خدا

فکر کنم خودتم مثلش خسیسی ک واست عادی 

قرار اول با عروس و مادرش میبرید تو پارک میشینید رو نیمکت یخ زده