2777
2789
عنوان

بچه ها راجب خواستگار نظر بدید

75 بازدید | 8 پست

این که توی روش خواستگاری سنتی پسره وقتی میفهمه شما شاغل نیستین دیگه اصلا نمیاد جلو باهاتون آشنا بشه، آیا طبیعیه؟؟ 

یعنی یه دختر اگه شغل نداشت دیگه نباید بریم بقیه چیزاشو بررسی کنیم؟! 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی مسئله ای مثل ازدواج بحث برتری دختر ها به هم نیست که مثلا شاغل باشه بهتره اگر نبود بریم سراغ بهترش( مثلا)

بلکه هرکسی باید ببینه چه چیزی براش مهمه که کیو انتخاب کنه براش مناسبتر باشه

اگر شما شاغل نیستین و خواستگاری به همین دلیل منصرف شده نباید به دل بگیرید باید به این فکر کنید که مناسب هم نبودین همین

خب تو مسئله ازدواج سنتی شرایط دو نفر مهمه عشق و علاقه که در میان نیسن

اکثرا بخاطر شغل و دارایی پدر دختر یا شرایط مالی خود پسر اوکی میدن یعنی الویت مالیه بیشتر تا شرایط دیگه