2777
2789

هر تایمی یه نفر خیلی روش فوکوس داره و میشه فهمید از کامنت ها و تگ کردناشون تو استوریاشون که روش کراش دارن هر بارم یه نفره تا یه نفس راحت میکشم که اینم گورش رو گم کرد یه عنتر خانوم دیگه پیداش میشه خسته شدم از دستشون دیگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم پارتنرت رو عوض کن مشکل از پارتنر شماس مطمئن باش دخترا تا باهاشون تیک و تاک نزنی نمیان کامنت بز ...

وا مگه همینطوری به همین راحتیه که برم عوضش کنم 

خب چه میدونم ولی این کاریشون نداره بعضیاشون صرفا هم صنفشن یا تو مراسمی چیزی  دیدنش

حاضری هم جنس خودتو خراب کنی نگی ذات پسره خوب نیستآدم حسابی به تورت نخورده اصن سراغ اینستا و مجازی نم ...

خب این اصلا کارش به پیجش وابسته اس حدود 30 کا فالوور داره خب نمیتونه که فعالیت نداشته باشه 

بعد کلا توهر دو جنس ادم هول هست چه دخترش چه پسرش ربطی به جنسیت نداره ولی ایناهم شورشو دراوردن دیگه

بگو بخاطر من پیجتو دیلیت کن اگه نکرد یعنی کرم از خودشه

انقدر ادم غیر منطقی نیستم دیگه 12_13 ساله که تو کارش جونکنده کلی حرف شنیده الان من برم بگم برو پیجتو دیلیت کن معلومه که نمیکنه واقعا توقع هم ندارم همچینکاری بکنه

وا مگه همینطوری به همین راحتیه که برم عوضش کنم خب چه میدونم ولی این کاریشون نداره بعضیاشون صرفا هم ص ...

طبق تجربه خودم گفتم بهت🤷🏻‍♀️

خود دانی 

پارتنر قبلی منم تو مراسمات و ایونت ها میدیدن تازه گل هم برای هم ردو بدل میکردن 😂

چشماتو باز کن دختر جون 

یا حداقل از میزان وابستگیت کم کن یهو به خودت نیای ببینی داغون شدی

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام