2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

■جواب سوال ات که چرا توی قران اکثر مرد ها مورد خطاب قرار گرفتن👈زبان قرآن عربي است، زبان عربي برخلاف زبان فارسي از دو نوع ضماير مذكر و مؤنث برخوردار است. عرب‏ها در اموري كه مخصوص زنان باشد، از واژگان مؤنث و در امور مخصوص مردان از واژگان مذكر استفاده ميکنند. اما در دو مورد ديگر، يكي 👈🏻در اموري كه بين زنان و مردان مشترك باشد و ديگري در اموري كه جنسيت در مورد آن ها اصلاً مطرح نيست، مانند خدا و فرشتگان، از ضماير و واژگان مذكر بهره مي‏گيرند.👉🏻
يعني در چهار حالت مذكور، در سه حالت از الفاظ مذكر و تنها در يك حالت لفظ مؤنث بهره مي‏گيرند. در عين حال در بعضي از موارد به لفظ نظر كرده، با توجه به لفظ، مؤنث يا مذكر آورده مي‏شود، در حالي كه از نظر جنس متفاوت با لفظ مي‏باشند. پس 👈🏻بسياري از خطابات مذكر قرآن مانند تعبير ” يا ايها الذين آمنوا” و مانند آن ناظر به مردان نيست، بلكه شامل مردان و زنان مي شود👉🏻🌸

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

■اینم درمورد سوالی که برای حوری ها داشتی😅👇🏻
همين سخن، در توصيفات نعمت‏هاي بهشتي و حورالعين جاري است؛ يعني آن‏ها شامل👈🏻 مردان و زنان مي‏گردد، نه اين كه به مردان اختصاص داشته باشد. اصولا در قرآن از دو نوع نعمت‏هاي بهشتي ياد شده: يكي نعمت‏ها و لذت‏هاي معنوي و روحاني است، مانند خشنودي خدا، احترام ويژه، محيط صلح و صفا، امنيت و زوال خوف، و رفيقان با وفا، نشاط فوق العاده دروني و نعمت هايي كه در تصور نمي‏گنجد. همه اين نعمت‏ها بين زنان و مردان مشترك است.
در اين نوع نعمت‏ها از حورالعين و همسران بهشتي ياد شده است كه🔴🟢 اين هم شامل مردان مي‏شود و هم شامل زنان.🔴🟢 حورالعين نيز صفت زنان بهشتي و نعمتي تنها براي مردان نيست. طبق آموزه‌هاي وحياني در بهشت هر كدام از مرد و زن از نعمت و لذات مناسب خود با همسران پاكيزه برخوردارند. اين موهبت اختصاص به مردان ندارد، مثلاً قرآن كريم فرمود:
« وَ لَهُمْ فيها أَزْواجٌ مُطَهَّرَةٌ، براي بهشتيان در آن جا همسراني پاك و پاكيزه است». ضمير «هم» در آيه به همه بهشتيان اعم از زن و مرد برمي‌گردد، نه فقط به مردان بهشتي. ازواج هم جمع زوج به معناي همسر است، نه زوجه به معناي زن.
«حورعين» وصف زيبايي همسران بهشتي اعم از زن و مرد است، زيرا واژه «حور » هم جمع احور (مرد سياه چشم) و هم جمع حوراء (زن سياه چشم) است. واژه «عين» جمع اعين (مرد درشت چشم) و جمع عيناء (زن درشت چشم) است.
پس داشتن همسر در بهشت براي مرد و زن هست در اين نكته جاي ترديد نيست كه زنان مثل مردان از لذات بهشتي مناسب مورد علاقه‌شان برخوردارند.

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

■اینم درمورد سوالی که برای حوری ها داشتی😅👇🏻همين سخن، در توصيفات نعمت‏هاي بهشتي و حورالعين جاري اس ...

درسته اینو منم تو یه سایت خوندم ولی تو چن تا سایت دیگه خلاف اینا نوشته شده بود 

این یکی قانع کننده بوده

محدثه متولد ۱۳۸۶

درسته اینو منم تو یه سایت خوندم ولی تو چن تا سایت دیگه خلاف اینا نوشته شده بود این یکی قانع کننده بو ...

منطقی ترینش همین هست 

زبان عربی خیلی پیچیده هست عزیزم نمیشه فقط با توجه به ترجمه اش نتیجه گرفت حتما باید تفسیرش رو خوند...بعدشم آیات قرآن هرکدوم تو شرایط متفاوتی نازل شدن اینو هم باید در نظر گرفت