2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دنبال راه حل برای مشکلی هستی و ذهنت بسیار درگیره که چیکار کنی

علی نام یا حسن یا محسن یا اسمی که ازین حروف داشته باشه فکر شما رو مشغول کرده

اقایی رو لبه پرتگاهی میبینم که با پای خودش داره سقوط میکنه و خودشو تو منجلاب میندازه

اگر برای حل مشکلاتت دنبال وعده ای هستی عدد ۶ افتاده 

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
دنبال راه حل برای مشکلی هستی و ذهنت بسیار درگیره که چیکار کنیعلی نام یا حسن یا محسن یا اسمی که ازین ...

عزیزدلم این اقا احتمال قوی پارتنرمه ینی دردسری نیست بالا نیاورده باشه از پاسگاه بگیر تا ....

خیلی میترسم پارتنرم در عین اینکه میدونم با همه غرورش عاشقمه تو این یک هفته حرافی خیلی عجیبی زده(:

از اینکه قصدش ازدواج نیست کلا نمیخاد تو زندگیش

یا برگشت گف تا هرکوقع باشم یا از مهاجرت دم زد....

بهم ریختم(: همه بهم میگن ازدواج میکنی باهاش ولی خوب 

تازه هم باز بهم برگشتیم اون اومد در حالی ک‌اصلا فکرش نمیگرد ی دوستی تو فنجون قهوه ام گفت برمیگرده و ازدواج هم دارید ولی خیلی بهمم ریخته 

علی هم پاتنر سابقمه ک‌عیاش و سو استفاده گر ب تماااام معنا بود

تاریخ تولد خودت و اون اقا رو بگو کامل

تا استرولوژی شمارو بررسی کنم

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
ستارمون بررسی شد گفتن جفته این فرق داره؟لطف میکنی عزیز‌دلم میشه درخواست بدم بیام پی وی؟

اره