2777
2789

بچه م بعد از واکسن دو ماهگی با دمای 38 و نیم تشنج کرد

امروز فوق تخصص بیماریهای نوزادان بهم گفت علت تشنج بچه م هیچ ربطی به تب نداشته بلکه حساسیت به واکسن بوده و گفت از این به بعد واکسن ها رو به جای پنج گانه دوگانه بزنم و سیاه سرفه رو نزنم همین نه آزمایش نوشت نه نوار مغز 

حالا چند روز پیش که از متخصص مغز و اعصاب کودکان آنلاین پرسیده بودم بهم گفته بود حضوری ببر معاینه بشه و گفت باید آزمایش انجام بشه و نوار مغز بگیریم و... 

اصلا حرف اینو نزد که ممکنه حساسیت به واکسن باشه 

اینو بگم یکی از دوستام هدنرس NICU هست این فوق تخصصی که حضوری رفته بودم پیشش و گفت حساسیت هست رو بسیار زیاد قبولش داره 

هر چی می‌دونید بهم بگید لطفاً 

در مورد حساسیت به واکسن چیزی شنیده بودید ؟ 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

درمورد حساسیت که شنیدم. بعضی بچه‌ها دچار مشکل میشن. دختر برادرم همین بود. بعد هر واکسن ما گرفتار بودیم تا واکسن بعدی. هیچ دکتری هم مثل این شیر پاک خورده پیدا نشد نامه بده که واکسن سبک‌تر براش تزریق بشه. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درمورد حساسیت که شنیدم. بعضی بچه‌ها دچار مشکل میشن. دختر برادرم همین بود. بعد هر واکسن ما گرفتار بود ...

یعنی برادر زاده ت دور از جونش تشنج میکرد هر بار ؟ بعد میگفتین تشنج می‌کنه باز پنج گانه میزدن ؟ مگه میشه همچین چیزی؟ 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
ادم چی بگه اخه دلم کباب شد انشالله که چیزی نیست ختم به خیر میشه گلمما که از واکسن اینا خیری ندیدیم😞

ممنون از دعای خیرت عزیزم شما دور از جون همه بچه ها تجربه ای دارید در این مورد ؟ 

یعنی برادر زاده ت دور از جونش تشنج میکرد هر بار ؟ بعد میگفتین تشنج می‌کنه باز پنج گانه میزدن ؟ مگه م ...

نه تشنج نمیکرد. به شدت بیمار میشد. اسهال و استفراغ‌های شدید میگرفت جوری که کف بالا می‌آورد. هر سری هم میبردیمش دکتر میگفتن بدنش ضعیفه و تحمل واکسنو نداره. وای یادم میوفته عصبی میشم. از بس این طفل معصوم زجر کشید. 

درمورد حساسیت که شنیدم. بعضی بچه‌ها دچار مشکل میشن. دختر برادرم همین بود. بعد هر واکسن ما گرفتار بود ...

به نظر شما تشخیص کدوم دکتر درست تر به نظر میرسه ؟ 

ممنون از دعای خیرت عزیزم شما دور از جون همه بچه ها تجربه ای دارید در این مورد ؟

فداتشم عزیزم من برای دخترم سال ۹۲ با اینکه بدنش خیلی ضعیف بود و کم وزن زدم خداروشکر مشکلی پیش نیومد 

اونزمان خیلی بهتر بود همه چیز بعد قضیه کرونا من دیگه به هیچ واکسنی اعتماد ندارم 

نه تشنج نمیکرد. به شدت بیمار میشد. اسهال و استفراغ‌های شدید میگرفت جوری که کف بالا می‌آورد. هر سری ه ...

عزیزم ان شاالله خدا همه بچه ها رو صحیح و سلامت حفظ کنه حق داری بچه ها مریض میشن واقعا ناراحت کننده ست 

عزیزم ان شاالله خدا همه بچه ها رو صحیح و سلامت حفظ کنه حق داری بچه ها مریض میشن واقعا ناراحت کننده س ...

الهی آمین

خداروشکر الان 13 سالشه و سالها از اون موقع گذشته. 

ان‌شاءالله کوچولوی شما هم بزرگ میشه و این دوران‌و راحت طی می‌کنه. 

الهی آمینخداروشکر الان 13 سالشه و سالها از اون موقع گذشته. ان‌شاءالله کوچولوی شما هم بزرگ میشه و این ...

ممنونم ازتون عزیزم 🌹